Skocz do zawartości

SZCZECIN/PYRZYCE ktoś oglądał tą 325?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M-power :duh:

200PS :duh:

168 000 km :duh:

silnik nie wyglada na auto z takim przebiegiem

jestem w 99.9% pewien ze licznik jest przekrecony

ja odradzabym te auto

Opublikowano
Ciekawe o co sprzedającemu chodzi z tym "M power"??

Naklejkę "M-power" ma z tyłu, zapewne dlatego. :duh:

Z opisu i ze zdjęć jasno widać, że autko od handlarza, ciekawe jak mocno był bity i jak jest naprawiony.

Opublikowano
M-power :duh:

200PS :duh:

168 000 km :duh:

silnik nie wyglada na auto z takim przebiegiem

jestem w 99.9% pewien ze licznik jest przekrecony

ja odradzabym te auto

Zgadzam ten silnik ma chyba wiecej ..trza obejrzec bo zdjecia moga oklamywac...

Opublikowano
Spojrzcie na obrotomierz - silnik pracuje. Spojrzcie teraz na poziom paliwa - u mnie na wyłączonym zaplonie wyżej leży ;)

Z miesiąc temu pojechałem z kumplem calibre oglądać, po kilku próbach odpalenia właściciel stwierdził, że nie ma ani gazu ani benzyny :duh: tak się auto sprzedaje.

Opublikowano

Co do przebiegu to łatwo go zweryfikować na pierwszy rzut oka po klapie zaworowej (jeśli nie była zmieniana). Przy przebiegu 160tys. powinna być jak nowa, lakier srebrny bez żółtych przebarwień. Powyżej 200tys lakier na klapie zaczyna żółknąć, 250-300tys zaczyna pękać i delikatnie się łuszczyć. Grubo powyżej 300tys może wyglądać jak na zdjęciu.

Oczywiście to nie reguła ale spójrzcie na swoje silniki M50 i powiedzcie czy nie mam racji w większości przypadków

www.turboBMW.pl
Opublikowano
a spojlerek na klapie to pełen wypas :duh: a wydech :mad2:

Spojlerek jest fajny właśnie. Chyba nie widziałeś jeszcze prawdziwego spojlerka. Jest 4 razy wyższy niż ten. A co do wydechu to jest oryginalny więc nie wiem czego się czepiasz :?:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Zgadzam się z przedmówcą co do spoilera(jak dla mnie ten też jest oryginalny) i wydechu.Auto,jak na 325 z klimą,elektryką itp.dość tanie,coś jest nie tak.
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...