Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialbym zaczerpnac opinii kolegow jakie kupic wyczieraczki najlepiej...

Jedni mowia ze Valeo inni ze Bosch, mam teraz VALEO i musze powiedziec ze kicha , praiwe sie jedna polamala przy uchwycie...

Czekam na porady bo chce wymienic na jakies inne

Pozdrawiam

Opublikowano

ja zaobserwowałem - wszystko zalezy ile te wycieraczki maja od produkcji - kiedys kupiłem boscha - byly super - guma miekka - zbieraly idealnie , za pol roku kupilem w tym samym sklepie boscha - i byly kicha -guma twarda , odrazu po zalozeniu nie zbieraly idealnie , a po 2 mies zaczely mazac ...

teraz zmianilem same gumki - na gumki MOTGUM - sa miekkie i zbieraja idealnie

Opublikowano
Witam

Chcialbym zaczerpnac opinii kolegow jakie kupic wyczieraczki najlepiej...

Jedni mowia ze Valeo inni ze Bosch, mam teraz VALEO i musze powiedziec ze kicha , praiwe sie jedna polamala przy uchwycie...

Czekam na porady bo chce wymienic na jakies inne

Pozdrawiam

żadne valeo,sraleo itp..

a po co wycieraczki?? masz ramiona pordzewiałe??

NAJLEPIEJ kupić same gumy,oryginały w aso koszt za dwie - 95 zł, po rabacie płace za nie ok.50 zł,NAJLEPSZE!!! sprawdzone przeze mnie osobiście , ale pamiętaj o tym że KAZDE gumy po zimie (no chyba ze lekka) tracą swoje właściwości i są do pieca.Ja zmieniam 2 razy w roku,koszt żaden a komfort super.

Opublikowano

też proponuje wymienić same gumy a ramiona zostawić oryginalne bo żadne inne im nie dorównają

a jak są w kiepskim stanie to kup dobre używki z innej BMW i wymień same piura