Skocz do zawartości

DODATKI E36 Telefon.Pojemnik na kubki itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
juz dawno sobie zrobilem ten bajer - kontrolka gaśnie sama a nie tak jak w innych po zapięciu pasów... wydaje mi się zbędne a jest to 5min roboty.

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Teraz założyłem kontrolke a dokładnie wsadziłem żarówke w liczniki i zyskałem nową funkcję przypomnienie o zapięciu pasów.Jeśli ktoś z Okolić ŚLĄSKA KATOWICE OCHOJEC PIOTROWICE to mogę mu pomuc to zamontować roboty 15 minut a jaka radość :D

Jak co podaje gg 3188503

• 5 lat później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Odkopie temat bo to bardzo ciekawe dla osób chcących sobie wzbogacić autko.

Mnie np. interesuje w jakich wersjach było montowane drewno wewnątrz i co wchodziło w jego pełen zestaw?

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale to w każdych?

Bo widzę na drugiej focie kierownicę M.

Gałka mi się osobiście nie podoba, ale konsola jest :cool2:

Co do uchwytów boczków w drzwiach to nie widziałem jeszcze takich-ale fajne. Podoba mnie się to :D

Jeszcze jedna rzecz może się ktoś orientuje. Czy schowek na kasety (ten obok ręcznego) jest podświetlany czy nie?

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że po poprzedniej E39 brakuje mi tych drewnianych dodatków i myślę o tym :wink:

Tak smutno i pusto mi się wydaje, gdzie wnętrze mam szaro czarne (M pak) :(

Oooo widzę raczki w boczkach drzwi, ale to raczej jest niewymienne bo oglądałem swoje boczki, to jest sprasowane na stałe.

PS.Fajnie wyglądają też chromowane przełączniki otwierania okien :wink:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

A ja Ci powiem,że bardzo mnie kusi takie E39 w bogatym wypasie.Chciałbym,żeby moja Pani takim jezdziła.Ale ona nie zna się na autach...

W swoim mam takie dodatki z chromu-klamki,ramki wyłączników szyb,''przyciski popielniczek'',przycisk ręcznego,należy to chyba do exclusiv paket ale pewny nie jestem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

E 39 jest fajne, ale duże i ciężkie. Zależy jakie kto ma upodobania.

Zaś swoją E36 kupiłem całkowicie przypadkiem- chwila słabości.

Podoba mi się to drewienko. Co do tych popielniczek z Twojego zdjęcia widzę, że niektóre mają na tej tylnej napis "press" a niektóre mają takie zagłębienie jak w tej pierwszej to też chyba zależało od wersji?

Co do schowka na kasety to u mnie żadnego przewodu czy żaróweczki też nie ma, ale wyczytałem gdzieś, że ktoś ma, dlatego zapytałem.

PS.To moja poprzednia :wink:

BMW%2520525%2520TDS%252864%2529.jpg

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Bardzo ładne auto.Tylko nie jestem zwolennikiem kolorowych tarcz,zacisków itp.Ale ogólnie podoba mi się.nawet bardzo.

Popielniczki w drewnie też były różne.Z chromem,bez chromu.

Opublikowano
W moim byłym e36 schowek na kasety był podświetlony. Przewody i żarówka były puszczone identycznie jak podświetlenie popielniczek. "Świeciły" kieszenie i białe paski na nich. Nawet fajnie to wyglądało w nocy.
Opublikowano

I praktyczne. :)

Kiedyś z ciekawości włożyłem kasetę i gdy siedziała ona jeszcze w kieszeni a była już wysunięta przy włączonym oświetleniu widać nawet było ilość taśmy na szpulkach. :cool2:

Teraz bzdet ale na lata 90-siąte to niezły bajer. :mrgreen: :norty:

Opublikowano
Za jakiś czas,ten bzdet wywoła u niektórych ludzi szok :shock: ,gdy ktoś wyjmie kasetę z podświetlanego schowka i włoży ją do ori odtwarzacza bawaria bmw :8)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki.

Obejrzałem ten swój, jest tam taka dziurka jakby na żarówkę. Świeciłem tam latarką i ni chu chu nic nie rozchodzi się światło :( instalacji na żarówkę nie mam żadnej więc chyba to nie podświetlany jest. A mam go we VIN więc z tym wyszła z fabryki.

Też poszperałem w real OEM i wychodzi na to, że drewienka w E36 było ciut więcej.

http://www.realoem.com/bmw/diagrams/m/s/17.png

Nawet pokrywka schowka na kasety była z drewnem.

Za jakiś czas,ten bzdet wywoła u niektórych ludzi szok :shock:

I dlatego uważam, że nie powinno się usuwać takich rzeczy.

To tak jak kiedyś było z maluchami. Każdy usuwał chromowane zderzaki na rzecz takich z FL- bo takie fajne, plastikowe, duże i nowocześniejsze. A teraz ludzie zabijają się za takimi z chromem.

Tworzy to pewien klimat.

Tak jak w E30 której fotę wrzuciłem w swojej galerii. Wsiadając do niej czuje się to coś i tego opisać się nie da :wink: (nawet włączając radio, które nie gra bo teraz częstotliwości są inne :D ).

ec2Wze6.jpg