Skocz do zawartości

tylna wycieraczka w touringu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze to pozdrawiam wszystkich posiadaczy bądz pasjonatów marki, jestem świeżym użytkownikiem wiec wielkie dzień dobry. Do rzeczy miałem złamaną wycieraczkę, wymieniłem koszta ok 140 pln i po trzech tygodniach znów złamana, stąd moje pytanko czy mam złośliwego sąsiada, czy może same pióro jest jakieś wyjątkowe bo przecież jak ktoś chciałby ukraść to zabrałby całe ramie a tu znów złamane, czy moze jest to element az tak kiepsko wykonany co jest raczej najmniej prawdopodobne.

Ilu z Was nie ma wycieraczki i czy warto to znów wymieniać zima idzie wiec przydałaby sie

Opublikowano
Witam Cie-odpowiem tak-ja mysle że każdy z tego forum ma wycieraczki z przodu,dodatkowo posiadacze kombi mają jeszcze z tyłu,te pierwsze są obowiązkowe,z tyłu dla bezpieczeństwa-dlatego nie zastanawiaj sie tylko zakładaj.
Ja tez mam drugi pojazd z klasycznym napedem R1100R
Opublikowano

No chyba ktoś Ci tą wycieraczkę łamie specjalnie.

Mam auto 1,5 roku i ramię wycieraczki wciąż to samo. Raz wymieniałem piórko, nic się nie ułamało.

E61 530d '04 (2015-?), E34 525TDS touring '95 (2006-2016), E30 325i '89 (1996-2006)