Skocz do zawartości

Panowie proszę pomocy :( rejestracja auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może od początku , około 2 tygodni temu zakupiłem w końcu swoje bmw e36 , autko zostało sprowadzone z niemiec , było już po wszystkich opłatach należało tylko tylko wnieść opłatę recyklingową oraz wiadomo tablice i dowód ... zachodzę do urzędu i co słyszę " data produkcji auta jest w tłumaczeniach nieczytelna " patrzę rzeczywiście w rubryce rok produkcji " 1992 , rok niewyraźny " mówię , żeby pani wpisała 1992 skoro tak tam jest i co usłyszałem " decyzja wstrzymana do poniedziałku przyjdzie naczelnik i podejmie decyzję ". Panowie co robić? Ktoś już spotkał się z taką sytuacją ?

Grass , Gas or Ass - Nobody Rides For Free .

Moja Buma :) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=94528&highlight= Sprzedana !

Opublikowano
Bez nerwów , najwyżej zrobisz drugie tlumaczenie i po problemie, koszt kilkadziesiat zł, ale bedzie ok skoro wszystkie nr sie zgadzają z briefem myśle że cie przepchają.;0
Opublikowano
witam również mam problem z dostaniem dowodu tylko z powodu braku danych samochodu (brak masy ładowności maksymalnego nacisku itp jest tylko pojemność i liczba miejsc) co w tej sytuacji zrobic pani w urzedzie powiedziala ze musze miec jakis papier na te dane ale z kad go wziasc???
Kamil
Opublikowano
witam również mam problem z dostaniem dowodu tylko z powodu braku danych samochodu (brak masy ładowności maksymalnego nacisku itp jest tylko pojemność i liczba miejsc) co w tej sytuacji zrobic pani w urzedzie powiedziala ze musze miec jakis papier na te dane ale z kad go wziasc???

Wydaje mi się że od diagnosty. Przynajmniej kiedyś tak było.