Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy zna ktos adresy firm gdzie mozna kupic uzywane zderzaki m-pakiet do BMW e39 w rozsadnych cenach? Wiem za sa na allegro ale tam to ludzie szukaja jeleni, ceny sa smieszne! Na allegro wystawiaja po 1500 zl za przedni zderzak i jak obserwuje ich aukcje to juz 5 roku nie ma zadnych chetnych!! Moim zdaniem 800 zl za kompletny przedni zderzak to by byla cena ok!!! Jezli ktos zna adresy jakis uzywanych szrotw gdzie mozna zdobyc takie zderzaki to bede wdzieczy!! A moze ktorys z klubowczów ma do sprzedania to prosze o kontakt!!!

pozdrawiam

Tomek

Tomek
Opublikowano

Witam,

Jak by byl przedni zderzak m5 komopetny za 1500zl to odrazu bym go kupil. Na allegro nie schodza ponizej 2000zl. Dla mnie tez to troche zaduzo ale 1500zl za kompletyn to ok.

Jak sie dziwisz to zobacz cene nowego, ja sobie liczylem i ze wszystkim wyszlo ponad 1300 euro (bez malowania), tak wiec 1500zl to ok.

Za 800zl to mozesz kupic przedni zderzak po lifcie albo i przed liftem.

Daj ogloszenie w dziale kupie.

pozdr

Opublikowano
Ja mam bmw 530d z 2000 roku w pelnej opcji co nowa kosztowala z 200 000 zl a ja ja kupilem za 37000 ! Ja sobie zdaje sprawe ze nowe zderzaki w serwsie sa drogie! Ale wydaje mi sie ze 2000 zl za zderzak to trochu kosmiczna cena jak na model e39! Jak by to byl model e60 to jeszcze bym zrozumial!! za 2000 zl to golfa 2 kupi a nie kawalek plastiku:) Oczywscie teraz zartuje! Ale sadze ze takie zderzaki uzywane sa za drogie ! Dla znawcow BMW jest to rarytas i dlatego takie sa ceny!! Wlasnie intersuje mnie jak sobie cenia ludzie za takie zderzaki na szrotach! Bo allegro to slynie z lapania jeleni!! A ja za zderzak nie zaplace 2500 zl:)
Tomek
Opublikowano

jak dla mnie to e39 m pakiet warty jest za przedni kompletny 1000 zl a za tylny 700 zl.

wiecej bym nie dal.dopoki beda chetni za taka kosmiczna kase to beda takie ceny :mad2:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Tez bym chcial 1000zl za to cacko, ale tak jak navi kosztuje sporo tak i zderzaki m5 tez.

W krotce ceny spada :D

Opublikowano
Ceny kosmos, racja. Chialem przeprowadzic u siebie zabieg face liftingu z m-pakietem i go przeprowadze ale na wiosne :) Popatrzylem na ceny, a zima przed nami... wiec wiadomo o co chodzi :)
Opublikowano

Ja mam bmw 530d z 2000 roku w pelnej opcji co nowa kosztowala z 200 000 zl a ja ja kupilem za 37000 !

Jest pewna różnica w cenach części i całych pojazdów. Przy wartości M5 E39 cena za przedni zderzak 1500zł jest śmiesznie niska. Po rozbiciu lub zakupie rozbitej M5 E39 też by Ci się to kalkulowało. Taki już urok serii M, że ceny wszelkich części i akcesoriów są dużo droższe od seryjnych.

jak dla mnie to e39 m pakiet warty jest za przedni kompletny 1000 zl a za tylny 700 zl.

wiecej bym nie dal.dopoki beda chetni za taka kosmiczna kase to beda takie ceny

Jest wart tyle ile ludzie za niego płacą, czyli widocznie cena 1500zł nie jest za wysoka (porównaj do ceny seryjnej E39).

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......

Opublikowano
i wlasnie oto chodzi ze byly i beda drogie czesci z m-pakietu! :) Wyobraźcie sobie co to bybylo jesli zderzak kosztowal by 1000zl i mniej to by kazdy mial a'la m-pakiet... Ponoc w Polsce jezdzi wiecej bawarek z pod seri "m" niz zostalo ich faktycznie wypuszczonych ;D
Opublikowano
i wlasnie oto chodzi ze byly i beda drogie czesci z m-pakietu! :) Wyobraźcie sobie co to bybylo jesli zderzak kosztowal by 1000zl i mniej to by kazdy mial a'la m-pakiet... Ponoc w Polsce jezdzi wiecej bawarek z pod seri "m" niz zostalo ich faktycznie wypuszczonych ;D

Nic się tak w Polsce nie sprzedaje jak znaczki "M" :norty:

Ludzie nie rozumieją, że wysoka cena za wersję M lub dodanie opcji M Pakiet, wiąże się z prestiżem posiadania takiego samochodu :mrgreen:

Opublikowano

Ludzie nie rozumieją, że wysoka cena za wersję M lub dodanie opcji M Pakiet, wiąże się z prestiżem posiadania takiego samochodu :mrgreen:

otóż to ;) zreszta m-pakiet to nie tylko same zderzaki. Druga sprawa cały samochód jest min 10tys droższy w wersji z m-pakietem...

Opublikowano

otóż to zreszta m-pakiet to nie tylko same zderzaki. Druga sprawa cały samochód jest min 10tys droższy w wersji z m-pakietem...

Sporo trzeba w tym roku zapłacić :

- BMW serii 3 Limuzyna

Pakiet sportowy M 17 504 zł

- BMW serii 5 Limuzyna

Pakiet sportowy M 20 675 zł

Oczywiście na Allegro można kupić do E60przedni za 1000zł, tylny za kolejny tysiąc i upodobnić swoje auto do M5 :mrgreen:

Opublikowano

na allegro usiluja znalezc jeleni na zderzaki od m5

obserwuje te aukcje i niektore zderzaki od roku czasu ciagle w ofercie i ciagle nie sprzedane

po prostu fikcyjne windowanie cen.

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272