Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak napisał kolega wyżej.

Jednak,że moim zdaniem jak fabryka nie dała tam znaczka to pewnie z jakiegoś powodu,rozumiem-ze znaczkiem lepiej wygląda,ale czy jest to bezpieczne?Taki przyklejony znaczek zachowa może w przyadku wybuchu air bagu wystrzelić Ci w twarz.Kierownice z airbagiem i emblematem są zapewne troche inaczej zrobione.Ja bym odradzał takie coś ze względów bezpieczeństwa.Ale-to tylko moje zdanie ;) .

Pzdr

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
No nie moge....do kompletu radze przykleić skoczem na airbagu pasażera żyletki :) bedzie kolorowo ....Pozdrawiam....A i nie zapomnijcie jezdzic w zbroi i hełmach :D :duh: :duh: :duh:

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
zawsze mozna wydrukowac emblemat na jakim papierze fotograficznym dobrej jakosci i przykleic,to tez rozwiazanie:)i bezpieczne(nie mowie zloscliwie,to moja propozycja)
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy
Opublikowano

Mozna tez qpic farbki do malowania na szkle......jak ktos ASP konczyl mysle ze wyjdzie mu lepiej jak fabrycznie :duh: :duh: :duh:

PS. A chcialbys potem sie chwalic kolegom : aaaa nie mam oka....wybilo mi bo sobie przykleilem znaczek bmw.... :cool2: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....

albo wieczny tatuaż na czole logo BMW :D

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

Zwątpiłem w inteligencję co poniektórych z forum. Przecież to oczywiste że nie miałem na myśli plastikowego znaczka takiego jak w masce lub klapie.

Bardziej skłonny byłbym do jakiejś naklejki ale solidnie wykonanej.

Opublikowano
Mozna tez qpic farbki do malowania na szkle......jak ktos ASP konczyl mysle ze wyjdzie mu lepiej jak fabrycznie :duh: :duh: :duh:
Dostałem od znajomej kiedyś prezent malowany takimi farbami i trzeba malunek później w piekarniku utwardzić.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano (edytowane)

:D cala kierownica do MIkrofali mysle ze by wystarczylo...Tylko czy sie zmiesci???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Swoja droga.....witraże i rysunki na szkle piekna sprawa :)

PS. Porządnie wykonana naklejka to naklejka zalana....wypukla..>Innych porzadnych nie znam - i uwierz mi ze nie chcialbys znac trajektorii lotu tego znaczka podczas wystrzalu poduszki:D

Edytowane przez ZacAnaheim

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
Zwątpiłem w inteligencję co poniektórych z forum. Przecież to oczywiste że nie miałem na myśli plastikowego znaczka takiego jak w masce lub klapie.

Bardziej skłonny byłbym do jakiejś naklejki ale solidnie wykonanej.

Oczywiste? :roll: To należy chyba zaznaczyć bo ja nieraz widziałem jak ktoś sobie przykleił plastikowy znaczek z kiery na taką z air bagiem :duh: .Sory ale jak dla mnie to nie było oczywiste.

teraz można dyskutować jak już się dowiedzieliśmy,że chodzi o naklejkę...

To,że ktoś sie martwi za kogoś o jego życie to jest brak inteligencji? :roll:

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
BUhahahaha.....wiesz zawsze jak Ci przeszkadza ta dziura w kierownicy i uwazasz ze jest bezgustowna.....Mozesz ja zaszpachlowac.....Polecam NOVOLL z pylem aluminiowym :D twarda dobra.....Mysle ze pare dzwonów wytrzyma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
Nazbieraj więcej kaski. Sprzedaj tą co masz i kup sobie fajna trój-ramienną z ładnym znaczkiem :) ja bym tak zrobił jakbym nie miał innych zmartwień :) Pozdrawiam
http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg
Opublikowano
BUhahahaha.....wiesz zawsze jak Ci przeszkadza ta dziura w kierownicy i uwazasz ze jest bezgustowna.....Mozesz ja zaszpachlowac.....Polecam NOVOLL z pylem aluminiowym :D twarda dobra.....Mysle ze pare dzwonów wytrzyma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Człowieku zamilcz lepiej a nie gadasz takie głupoty :duh:

Opublikowano
...a poduszke wykorzystaj w sypialni :D.....Powiem Ci mieciutka jak kaczuszka :).......Uwazam ze jak juz jest airbag to niech bedzie oryginalnie potem ktos mu zarzuci ze byla powypadkowa ....IMHO

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
Milczały owce .......bo im Anthony Hopkins kazał....Ja zyje w wolnym demokratycznym kraju - u stóp kaczorów :)....I zaden Giertych mi nie bedzie mowil co mam robic...Pozdro....Z tymi mundurkami to ci nie wypaliło :D

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
cool_wicia...cóż zrobisz wszyscy żyja wyborami i obietnicami :D jakie premier złożył.....widzisz...niektorzy nawet probuja sobie odebrac zycie airbagiem :D......Wszyscy patrioci z dziada pradziada....

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
Nazbieraj więcej kaski. Sprzedaj tą co masz i kup sobie fajna trój-ramienną z ładnym znaczkiem :) ja bym tak zrobił jakbym nie miał innych zmartwień :) Pozdrawiam

hmm ale nie ma takiej trójramiennej z airbagiem. A to jednak kiedyś przy dzwonie może pomóc. Chociaż znając życie, gdy auto w takim wieku to mogą być z tym wystrzałem problemy.

A koledze zac..baranowi dajcie sie się wygadać może to właśnie ten dzień kiedy błyśnie i zostanie wcielony do młodzieży wszechpolskiej ;]

Opublikowano

Mi np. podoba się taka:

http://static.schmiedmann.dk/Danish/Nyhedsbrev/uge12_2005/nordborg/image_5382_big.jpg

Szukaj na allegro. Jest kilka modeli ładnych kierownic z airbagiem :)

Opublikowano
Sluchaj no misiu z tym Baranem to teraz rowno przegiales ? jak narazie nikt sie nie obrażał ? Czemu to mialo służyc?.....> zapewe masz wade wymowy jak wiekszosc dzieci jezdzacyc tatusiowymi samochodami....i nie potrafisz wymowic xywki wielosylabicznej ZACANAHEIM :)...pocwicz w kącie w samotności...moze wkoncu udaa Ci sie powiedziec A po C (czytanym jak "KA")

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano

" zapewe masz wade wymowy jak wiekszosc dzieci jezdzacyc tatusiowymi samochodami "

?? Czy ty czasami myślisz nad tym co piszesz ?

A może to jakiś kompleks ?

Nie wnosisz nic do tematu... więc sugeruję przenieś się na jakiś czat.

Opublikowano
"

Nie wnosisz nic do tematu... więc sugeruję przenieś się na jakiś czat.

Popieram.

Niech jakis poderator usunie OT :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.