Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rwij śmiało do góry. Ja mam co prawda tele ale podejrzewam, że jest tak samo.

P.S. Jedyna możliwość w środku jaką mi na tą chwilę brakuję to właśnie miejsce na puszkę/coś do picia. Kieszenie boczne odpadają, normalnie nie ma gdzie wcisnąć.

Opublikowano
P.S. Jedyna możliwość w środku jaką mi na tą chwilę brakuję to właśnie miejsce na puszkę/coś do picia. Kieszenie boczne odpadają, normalnie nie ma gdzie wcisnąć.

Dokladnie nie ma gdzie dac "picia"...a schowkow mam pod dostatkiem :D

To mowisz zeby rwac do gory?? Bo tam nie widzialem ani zadnych srobek,moze sa zatrzaski jakies,musze sprawdzic

Opublikowano
troche z innej beczki , ale mam pytanie ile kosztował Cie taki podlokietnik bo jego bedziesz montowal jesli dobrze zauwazyłem byłbym wdzięczny za odpowiedź i jakies namiary gdzie go kupiles pozdro
Opublikowano

kamilg - w tym wątku jest mowa o zamianie schowka z "roletą" :wink: na uchwyty do napoju.

Podłokietnika możesz szukać na Allegro; czasem jest dostępny, ale powala ceną :lol:

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
u Ciebie teraz schowej/pojemnik na monety ?)

No i jeszcze kwitki parkingowe z mandatami na zmiane ;)

tak to po prawej to schowek (naciskasz i sie obraca magazynek;) )

Na kwitki parkingowe spoko...oby nie na mandyty... :wink:

Pojemnik na kubki sie przyda bo po malu sie zbliza sezon narciarski :D

pozdrawiam

Opublikowano

Fajnie pięknie, ale nie brakuje Ci podłokietnika? :wink:

Osobiście wolałbym zainwestować właśnie w podłokietnik niż w pojemnik na napoje (choć doceniam jego praktyczność).

Opublikowano

Osobiście wolałbym zainwestować właśnie w podłokietnik niż w pojemnik na napoje (choć doceniam jego praktyczność).

No jak podłokietnik chyba jest??

No u mnie wyrwałem zestaw telefoniczny pod jakiegoś siemensa no i mam dziurę czyt. duży schowek i kawa z Maca wejdzie i klucze i coś tam jeszcze :) hehe

Opublikowano

podlokietnik mam :D tylko akurat jest podniesiony a na fotce go nie widac :D

PS.

Jak ktos chce to mam do sprzedania schowek z roletka:) wiecej info na priv

pozdrawiam

Opublikowano

podlokietnik mam :D tylko akurat jest podniesiony a na fotce go nie widac :D

Aha, chyba że tak :lol:

Spytałem z ciekawości, bo właśnie podłokietnik w e46 przypasował mi wysokością jako jeden z nielicznych. Żal byłoby go nie mieć :wink: