Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2634646

Bylem, ogladalem i tylko 3 rzeczy mnie mecza...

1) maska z przodu jest ponizej linii obu blotnikow. Jednak nie widac sladu po dzwonie i wydaje mi sie, ze to sprawa jakiejs drobnej regulacji...

2) kierownica jak na 150kkm jest dziwnie wytarta. Mam porownanie bo moja przy 145kkm byla praktycznie nieruszona :)

3) Przedni kierunek od strony kierowcy jest pekniety i rozszczelniony. Z bliska widac, ze wiekszy kamien go zaliczyl.

Nie ma tez dywanikow za to sa piekne, wytarte szmaty bez koleczkow mocujacych :D

Tapicerka i fotele bez zastrzezen, podobnie praca silnika. Do wymiany zapewne olej, filtry i klocki z tarczami.

Moze uda sie zbic cene do 35.000pln po jutrzejszych ogledzinach :)

Samochod dla mojej ukochanej...

Na co Waszym zdaniem zwrocic uwage poza tym,ze to z Wloch i BEZ KSIAZKI SERWISOWEJ (kilka klamstw w opisie niestety znalazlem)...

Opublikowano

Papik to Ty jezdzisz Compakt-em a dziewczynie chcecie zakupic Combi? :8) chyba sie podmienicie po zakupie..

auto ładne, ale dziwi mnie fakt , ze ludzi majacych atkie samochody nie stac na pozadny kawalek wykladziny pod nogi tylko jakies sterczace dziadostwo UNIWERSALNE

Opublikowano
Papik to Ty jezdzisz Compakt-em a dziewczynie chcecie zakupic Combi? :8) chyba sie podmienicie po zakupie..

auto ładne, ale dziwi mnie fakt , ze ludzi majacych atkie samochody nie stac na pozadny kawalek wykladziny pod nogi tylko jakies sterczace dziadostwo UNIWERSALNE

Podejrzewam, ze kupili se nowsze BMW i stare szmaty zostawili "nowemu" :)

Moja lubi duze i dlugie a ja male i szybkie :mrgreen:

Opublikowano

no ja podejrzewam że przy 300 000 przebiegu auto ma już nieco przetarte

dywaniki i polski handlarz woli dać "uniwersalne" niż przetarte.

Kierownica zmęczona, fotele też. Jestem na nie :mrgreen:

Opublikowano
no ja podejrzewam że przy 300 000 przebiegu auto ma już nieco przetarte

dywaniki i polski handlarz woli dać "uniwersalne" niż przetarte.

Kierownica zmęczona, fotele też. Jestem na nie :mrgreen:

Fotele nie sa zmeczone wlasnie, tylko kierownica.

Dywaniki tez koszmarne - fakt. Dzisiaj podejmiemy decyzje, mam nadzieje...

Opublikowano

BANAN !!

BYla mocno walnieta od strony pasazera potem byla naciagana od srodka..

Wiec cena 38.900 byla slusznie zanizona w stosunku do autka stojacego obok, ktore tez combi, tez 320d i tez walnieta. Ale tylko w blotnik :)

Jednak kwota tej czarnulki 43.800 i 42.500 (SIC) po upuscie tez byla nie do zaakceptowania (trzeba bylo zaplacic za recycling dodatkowo).

No i niestety szukamy dalej :(