Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nawet nie wiedzialem , ze tak mozna........ :clap:

moze niedlugo naucza sie odzyskiwac uzywany plyn ze spryskiwacza.....

tragedia i przepraszam innych posiadaczy golfa( a nie podobaja mi sie one i ich kierowcy z regoly) ale okreslenie cisnie mi sie tylko jedno na tego goscia "Co Za WieŚniak" :duh:..........ale , ale chlopaki z 2 strony to ukazuje jak wytrwale sa te silniki VW skoro znosza takie pomysly tych( az brak mi na takich okreslen) i jeszcze z tego wynika , ze pracuja

On dolewal jak sie kontrolka zapalala-to tak jak w baku-konczy sie to dolewa( pomijajac fakt , ze sa to skrajne sytuacje dla funkcjonowania silnika)

Opublikowano
Albo prowokacja albo kolo powinien dostać nagrode mega kretyna-pomyslowości :mad2: :mad2: .Ja bym takiego numeru nie zrobił nawet w jakiejś totalnej padace.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

No dobra - pośmialiśmy się. :lol:

Ale:

1) To nie forum VW.

2) Dyskusja zmierza trochę w mało eleganckim kierunku (wieśniaki, kretyn itd)...

Wiec zamykam.

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.