Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam takie pytanie otóż pociekł mi jeden z amortyzatorów dokładnie przód lewa strona i nie wiem jakie kupić gazowe , olejowe czy gazowo-olejowe.I gdzie kupić w rozsądnej cenie :roll2:
Opublikowano
Bilsteiny są twardsze od Sachsów i zdecydowanie wytrzymalsze
Opublikowano
Hmm.. ok, a ktos moze poleci jakis model tych amorków np blinsteinów lub sachs'ów.. ? I tak jak kolega napisał gazowe, olejowe? Chyba gazowe? Niby i mechanik powinien doradzic...ale chciałbym lepiej znac Wasz zdanie ;)
Opublikowano

Ja wymienilem amortyzatory w ubieglym tygodniu,zalozylem Sachsy/276PLN za sztuke/ do tego odboje Sachs/50PLN za komplet na dwa kola/.Amortzatory sa gazowe,jazda rewelacyjna.Goraco polecam!

Z pionierskim pozdrowieniem od towarzysza Floyda...........

Opublikowano
Ja 10 tyś temu wymieniłem amorki na BOGE z tyłu stare były takie same co nowe, z przodu był SACHS. Autko jeździ nic się nie dzieje na razie. Dodam jeszcze że stare wytrzymały 8 lat po polskich drogach nie wiem jaki przebieg.