Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
syndrom architekta, który zaprojektował pałac, po czym się rozpłakał, bo dzieło okazało się szpetne

Solaris :cool2: Dobre dobre.....Co do dokumentow - to moze tak ma w urzedach sie mylą.....Mialem peugeota 405 1.6 , a w dowodzie 2.0 mi 16 :).......Tez niewiadomo skad sie to wzielo....Urzedy to partacze...kasuja tylko wielkie pieniadze .....Potem za poprawe w dowodze musisz placic :(.....Dlatego tak jezdzilem....:) 2 lata...nie bylo problemu....

Pozdrawiam

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wreszcie ktoś wpoił ci trochę wiedzy do głowy, a ze nerwy nikomu nie puściły to tez sie dziwie :shock: , widac postepy w zachowaniu -tu akurat ukłon :modlitwa: , ale pisalem wczesniej wez zrób i puśc foty na forum i zobaczysz do wiosny będzie dyskusja ----''coś ty chlopie zrobił???''', wracając do wypowiedzi ZacAnaheim - a, ja miałem 11 lat e28 524 a wpisane w dowód e-28 324 i raz pod Tarnowem chciała mi policja młode wybrac o to,no ale wszystko dobrze sie skończyło,Arecki-szkoda pisac to jest gosciu ktory lubi KOSMOS-są tacy trzeba to zrozumiec,--pzdr dla wszystkich posiadaczy bialo-nieb. śmigieł a szczególnie dla, tych co nerwy mają jeszcze zdrowe :roll: ------------ :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano (edytowane)
ale wiem, ze nazewnictwo v6 w bmw jest powszechne, nawet jak mija sie z prawda.

Trzeba zaznaczyć, że jest może powszechne, ale wśród ludzi, którzy są daleko od BMW i jedynie wiedzą, że coś dzwoni, ale nie wiadomo gdzie... (jedni się naoglądali prospektów Opla, inni amerykańskich filmów - gdzie legendarne jest powtarzanie w kółko - achhh ten V6, ochhhh ten V8...) Większości ludziom po prostu wydaje się, że jak już jest "tego czegoś" więcej niż 4, to już jest "V" :D To jest podłoże tej "powszechności"

Zawsze sa jakies skrajnosci, wazne tylko zeby nie popasc calkiem w ktoras ze stron, tylko znalezc umiar po srodku

Może nie jestem obiektywny, ale popadnięcie w skrajność zachowania 5er w oryginale, nie dość, że nie jest szkodliwe czy niebezpieczne (jak to bywa w wielu innych skrajnościach w życiu), ale jest w stanie być pozytywnie wyróżniające w dzisiejszych czasach, w których prawie każdy coś np. w E34 ale także w E39 już dopowiedział w celu poprawienia jakiegoś rażącego braku czy błędu po tych „magikach” z Bawarii. Mówię tak, bo poszczególnych ospoilerowanych 5er już nie odróżniam, ale wiem, że jak raz zobaczę zdjęcie „oryginału” 5 np. kogoś z forum, to jak się natknę wzrokiem na niego w dowolnym miejscu Polski, to od razu będę miał podejrzenia, że to właśnie ta 5-tka (tak jak może >Arecki< będzie wiedział, że ja „grasowałem” w jego okolicach, gdy tam pojadę, a on zobaczy mój samochód :D).

Ciągle chciałbym Cię przekonać, że w tej materii raczej nie występuje coś takiego jak "umiar po środku" - bo łatwo można się otrzeć o "disco polo" . Nawet jeżeli sam lekko wyróżniłem tamtą czarna M-kę, to dlatego, że tam było innego rodzaju uzasadnienie i był zamysł oraz wykonanie fabryczne, a nie tunerów Allegro :D

Tą dyskusję coraz bardziej uważam za bardzo wartościową. Mało było tego typu tak rozbudowanych wątków – a ten może pomóc w :D uratowaniu nie jednego E34 i E39 – a to już sukces :D

pozdrawiam

Edytowane przez solaris520

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano

Och... Az mi serce mocniej zabilo! dzieki za TAKA fotke!

Pamietajcie tez, ze ten model ma 20-letnia historie, a nawet dzisiaj kroluje nad plastikowym szajsem...

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
he… też mi serce mocniej zabiło... To chyba w jej wnętrzu jest ta skóra na kokpicie z widocznym szwem zewnętrznym na krawędziach...bajka :D

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
Marku, musze sie pochwalic, ze moje E39 tez jest w rzadkim wykonaniu - oznaczenie 06LB, czyli pelna skora dwukolorowa: czarna i Le Mans Blue, podsufitka z antracytowej alcantary i listwy z drewna orzechowego. Na prawde, w srodku jest niewiele plastikow. Musze jednak troche poczekac, w domu bede dopiero za poltora tygodnia. Nie wiem za czym i kim bardziej tesknie, zona czy autkiem... :mrgreen:

Pozdrawiam, ///M5

Opublikowano

mnie również

w 90 roku

M5 315KM kosztuje 107500,- DM!!

gdzie 520KAT 129KM 43500,-DM a z zewnątrz nie różni się az tak optycznie o połowe tańszej 520 poza zretuszowaniem zderzaków obniżonym zawieszeniem i felgą

wiec auto nie potrzebowało mieć festyniarskiego kitu aby znaleść nabywców. BA!! Ci nabywcy cenili własnie M5 za to

:mrgreen:

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

Marku, musze sie pochwalic, ze moje E39 tez jest w rzadkim wykonaniu - oznaczenie 06LB, czyli pelna skora dwukolorowa: czarna i Le Mans Blue, podsufitka z antracytowej alcantary i listwy z drewna orzechowego. Na prawde, w srodku jest niewiele plastikow. Musze jednak troche poczekac, w domu bede dopiero za poltora tygodnia. Nie wiem za czym i kim bardziej tesknie, zona czy autkiem... :mrgreen:

drewno i skóra to moj styl :D lecz teraz nie mam za wiele kasy na auto aby spełnić marzenia (jestem w trakcie poszukiwań)

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

Wlasnie za to lubie M5, za brak festyniarskiego wygladu. Dobrze uszyty garnitur jest skromny, a jak lezy... Gustowny ubior nie emanuje dodatkami.

Kiedys w Fifth Gear prowadzacy podkreslil to, ze gdyby nie niewielkie dodatki, nikt z niewtajemniczonych nie domyslilby sie, jaka moc i mozliwoscia drzemia w tym samochodzie.

Prawdziwej elegancji BMW, zwlaszcza E34 nie potrzeba podkreslac. Jak ktos mysli, ze ma inne zdanie, niech popatrzy na powyzsza fotografie przeslana przez skidmarks.

Pozdrawiam, ///M5

Opublikowano

Moja Ania też regularnie pyta mnie, czy bardziej ją kocham, czy autko... Odpowiadam, że ją bardzo i autko bardzo :D

Arecki, jak będziesz miał na to czas, pokaż jakąś galerię (ciągle lubię oglądać zdjęcia 5er tak jak w czasach, gdy jeszcze tylko marzyłem o moim :D)

pozdrawiam

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png

Opublikowano
%5B640%3A480%5Dhttp%3A//marekczaja.dlawas.com/marek_bmw520i/img/m%20interior.jpg

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png

Opublikowano
Drogi jOhnny, nie daje wiary, ze masz taki brief i co to za skladak

Podobno tylko silnik zmieniony...

Ale czy cos jeszcze nie, to do tego pewnosci nie mam.

Papier jest, niemiecki, w Polsce stary dowod byl jeszcze na M5, potem jako 520.

Gdzie masz jakikolwiek element standartowego wyposazenia M5?

kierownica m technic, galka biegow itp

kompa i temp oleju nie ma.

Fakt-faktem, zewnetrznie M5 nie roznila i zreszta nie rozni sie teraz specjalnie od standartowych modeli, tylko zorientowanie wiedza, o co chodzi.

Wlasnie... moze zrobili jakas dziwna przekladke, albo bity, nic wykluczyc nie moge w sumie. Wahalem sie juz gdy kupowalem i zobaczylem w dowodzie 'skladak' no ale ze na oko wszystko bez zarzutu to wzialem...

Jesli chodzi o nazewnictwo, to nikt posiadajac podstawowa wiedze na temat samochodow nie odwazy sie nazwac RZEDOWEGO R6 silnikiem WIDLASTYM V6. V to V, R to R i juz!

Podczas robienia gazu bylem u tylu specow, zebys sie wystraszyl jakie jeszcze dziwne rzeczy mowia :D

Wracajac do tematu spojlera to jest to w przypadku cywilnych samochodow tylko element zmieniajacy wyglad samochodu.

Montujac spoiler zmieniasz nie tylko wyglad, zmienia sie przeciez oplyw powietrza...

To tak jak plytka CD pod lusterkiem, ktora niby ma robic radary w bambuko

Ee no nie to akurat sciema :D

Ale nie porownywalbym plyty cd ze spoilerem.

Z fizyka chyba tez nie bardzo jestes za pan brat. Azeby powstala sila dociskajaca samochod, musi ona z czegos powstac.

Niestety jestem :twisted2:

Swiezo po examach z fizy :lol:

Czyli opory jazdy rosna!

Zmiana sposobu oplywu powietrza niekoniecznie musi oznaczac wzrost oporu, to juz zalezy od konstrukcji.

Po za tym taki kawal plastiku wygeneruje sile bedaca +/- ciezarem paliwa w zbiorniku.

Masz racje, a przy wiekszych predkosciach w zakretach ma to znaczenie ;)

Wiec widzisz, sam jednak przyznales, ze cos daje :P

Sprobuj docisnac samochod reczne uzywajac do tego spojlera.

Zalezy w ktorym miejscu nacisniesz (jak na srodku to napewno sie ugnie lub zlamie nawet) powietrze dziala w troche inny sposob...

To tylko upodobnianie samochodu do sportowych bolidow i nic wiecej.

To, ze odczywasz jakies roznice w czasie jazdy, moze byc tylko autosugestia.

Wiec sadzisz ze spoiler ktory moze wytworzyc +/- ciezar paliwa w zbiorniku nic nie daje? Sam sobie przeczysz teraz... :duh:

To, ze odczywasz jakies roznice w czasie jazdy, moze byc tylko autosugestia.

Przy 90km napewno, ale przy wiekszych predkosciach juz watpie.

Większości ludziom po prostu wydaje się, że jak już jest "tego czegoś" więcej niż 4, to już jest "V" Very Happy To jest podłoże tej "powszechności"

Mialem 'przyjemnosc' z wieloma mechanikami, i sadzac po tej wlasnie 'powszechnosci' to nie wiem gdzie oni konczyli edukacje :lol:

każdy coś np. w E34 ale także w E39 już dopowiedział w celu poprawienia jakiegoś rażącego braku czy błędu po tych „magikach” z Bawarii.

Ja juz znalazlem jeden taki blad :P

Idiotycznie sie zmienia zarowke w swiatlach mijania :twisted2:

Pare dni temu mi padla, kupilem nowe, proboje odkrecic... sruby sa w takim miejscu (jeszcze zapieczone, chyba wieki nikt tego nie ruszal) i nie dalem rady odkrecic, wykreca sie wiekszosc, a ostatni gwint trzyma, niestety ale w innym miejscu bym sobie poradzil z jej wykreceniem, ale jest tak umiejscowiona ze chyba ktos nie myslal... I z taka pierdola jade do serwisu w pon (chyba trzeba bedzie ja przepilowac czy cos) :lol:

Ciągle chciałbym Cię przekonać, że w tej materii raczej nie występuje coś takiego jak "umiar po środku"

Rozumiem o co Ci chodzi, ale tylko po 'czesci' ;)

Tą dyskusję coraz bardziej uważam za bardzo wartościową. Mało było tego typu tak rozbudowanych wątków – a ten może pomóc w Very Happy uratowaniu nie jednego E34 i E39 – a to już sukces

heheh ;)

Pamietajcie tez, ze ten model ma 20-letnia historie, a nawet dzisiaj kroluje nad plastikowym szajsem...

Wlasnie dlatego wzialem BMW, a nie nic innego ;)

drewno i skóra to moj styl

Drewno moze byc, skora, ladnie wyglada, ale nie lubie sie do tego przyklejac, dlatego u siebie mam welur, chociaz moglem brac podobna beemke ze skora ale zrezygnowalem (w lecie z wiadomych powodow, zima jeszcze, chociaz zimne....)

Pozdrawiam
Opublikowano
Idiotycznie sie zmienia zarowke w swiatlach mijania

:D Idiotycznie jest stworzony czlowiek...i to czlowiek jest niedorobiony...BMW jest idealne :mrgreen: :mrgreen:

To czlowiek powinien miec specjalnie skonstruowana reke :D ktora moglby wlozyc w kazde miejsce i wymienić kazda czesc :D......Tak samo naturalna pozycja powinna byc pozycja za kierownica :D , a nie na stojaco :)....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czasami naprawde sie zastanawiam czy w BMW nie mieszal ręka ten najwyższy...szef wszystkich szefów.... :norty: :norty: ale szybko odbiegam mysla patrząc na dziury w mojej tapicerce :worried: :worried:

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

O kurde... Nie wiem co mam odpowiedziec :duh: , poddaje sie :modlitwa:

Jakas nowatorska jest ta Twoja uczelnia, obala wszystko, co sie da... Szegolna teoria aerodynamiki, dzieki takim spojlerom bedzie mozliwe przelamanie bariery dzwieku uzywajac silnika od trabiego. Normalnie rewolucja, tylko odpowiednio uksztaltowac strugi powietrza! Genialne w prostocie! Powstaje sila bez uzycia energii :shock:

No nie przemyslalem tematu, przeciez samolot lecacy do gory nogami tez nie spada na ziemie, a powinien... Przeciez jego sila nosna jest wtedy odwrotnie skierowana!

Gdzie pobierasz nauki? Tez tam chce, widac musze uzupelnic wyrazne braki wiedzy :|

Pozdrawiam, ///M5

Opublikowano (edytowane)

Szczerze mówiąc, rozbudziłeś Johny moje zainteresowanie historią Twojego autka – co to tak naprawdę jest?

Sprawdzałeś, co pokazuje RealOem po wpisaniu siedmiu ostatnich VINu? (nie wiem, czy już o tym pisałeś, jeżeli tak to sorry)

Możesz zrobić i pokazać jakieś zdjęcia z wglądem w zakamarki komory silnika, kabiny...różne zbliżenia Jaki masz przebieg? Masz już pełne rozkodowanie VINu?

Co do wymiany żarówek, ja nie wiem o czym piszesz..... Nie mam wielkiego kłopotu z ich wymianą – odchylam osłony i łapką wędruje do żarówki :D

Czasami naprawde sie zastanawiam czy w BMW nie mieszal ręka ten najwyższy...szef wszystkich szefów....

ooo, Zac też mam takie podejrzenia :D :cool2:

Aha, jeszcze dodam coś Johny, bo na szybko przeglądnąłem wątek od początku i dopiero teraz zobaczyłem Twoje zdjęcia – ta blenda - niestety dla mnie to jeden z tych największych koszmarków jakie ludzie stosują. (co ona ma właściwie robić poza zmniejszeniem widoczności? - rozumiem, że wyglądać)

pozdrawiam

Edytowane przez solaris520

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png

Opublikowano

.....blenda ma takie samo zastosowanie co rozpraszacz mgły :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Solaris pozdro :D.....pamietaj o modlitwie dziękczynnej za e34 :)....(ja nie zapominam :norty: )

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano

Mam nadzieję, ze takie blendy są dobrze przyklejone, bo nie chciałbym, żeby w moją stronę pofrunęła jakaś odklejona z czyjejś szyby :D

...ja nie zapominam :norty: )

Ja też pamiętam :D:D

pozdr. Zac

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png

Opublikowano

Swoja droga....jak widze te blendy na szybe , i najlejone pasy na przedniej przeciwsloneczne...nasuwa mi sie tylko jedno.....Mala widocznosc ---->

niemcy maja GERMAN STYLE :D a my mamy TANK-STYLE :D

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano

>Arecki<

Ja tylko wkleje Ci Twoja wlasna wypowiedz, a Ty sie nad nia zastanow.

Po za tym taki kawal plastiku wygeneruje sile bedaca +/- ciezarem paliwa w zbiorniku.

I wszystko... jednak cos wygeneruje...

Sprawdzałeś, co pokazuje RealOem po wpisaniu siedmiu ostatnich VINu?

Pokazywac to on moze i pokazuje, a w dowodzie co innego :lol:

RealOEM: 5' E34 SEDAN 520 EUROPE 06/1991 M50

W briefach jest dziwna przerwa uzytkowania, chyba 3 lata jak pamietam zadnego wpisu. Ze '92 to wiem, ale '95 skad sie wzielo juz pojecia nie mam (a tak mam w niektorych papierach, na zmiane... raz tak raz tak, bo mam skany dowodow poprzedniego wlasciciela)

Możesz zrobić i pokazać jakieś zdjęcia z wglądem w zakamarki komory silnika, kabiny...różne zbliżenia Jaki masz przebieg?

O tej porze to ciezko :twisted2:

Przebieg 230k

Co do wymiany żarówek, ja nie wiem o czym piszesz..... Nie mam wielkiego kłopotu z ich wymianą – odchylam osłony i łapką wędruje do żarówki Very Happy

Ja tez bym nie mial gdyby mi sie udalo odkrecic srubke :D

Aha, jeszcze dodam coś Johny, bo na szybko przeglądnąłem wątek od początku i dopiero teraz zobaczyłem Twoje zdjęcia – ta blenda - niestety dla mnie to jeden z tych największych koszmarków jakie ludzie stosują. (co ona ma właściwie robić poza zmniejszeniem widoczności? - rozumiem, że wyglądać)

Heheh ;)

Pisalem gdzies wczesniej o zaletach.

Jak masz rolete z tylu, to blenda Ci zaslania 'przerwe', w nocy np nie musisz podnosic lusterka wewn, zeby Cie nie oslepialo, bo blenda wlasnie zaslania to miejsce. Kolejna pozytywna strona to nie doswiadczysz deszczu na szybie podczas jazdy, no i tez 'wyglada'.

Mam nadzieję, ze takie blendy są dobrze przyklejone, bo nie chciałbym, żeby w moją stronę pofrunęła jakaś odklejona z czyjejś szyby

To zdanie mnie niezle rozbawilo :lol:

Swoja droga....jak widze te blendy na szybe , i najlejone pasy na przedniej przeciwsloneczne...nasuwa mi sie tylko jedno.....Mala widocznosc ---->

Jak kupilem auto to mialo 'pasek', ale nie podobal mi sie ze wzgledu na kolor (jakis fioletowy czy cos). Zamowilem sobie taki jak tu:

http://www.speedsportlife.com/photopost/data/713/thumbs/P0023108.jpg

Ale byl problem z przyklejeniem, tzw metoda na mokro, jade sobie 60, patrze pasek mi zwialo bo jeszcze klej nie zlapal, niezly ubaw mialem :P

Potem na sucho 2 raz... porobily sie 'faldy' i przy mojej cierpliwosci wyladowal 2 pasek w koszu :twisted2:

Powiem tak: ma to wady i zalety, jak blenda np :D

Co do ograniczania widocznosci, to zalezy od pogody, jak jest slonce, to zaleta, jak nie ma slonca, to wada. Przed swiatlami np musisz sie zatrzymac dalej zeby widziec... itp

A co do blendy, to nie pogarsza widocznosci z tylu, moze tak tylko sie wydawac.

Pozdrawiam
Opublikowano

wiesz ze w wyscigach samochodów turystycznych fotel mają bardzo nisko (srodek ciężkosci - ty fizyk!) niemal siedzą na podłodze po to ta naklejka przeciwsłoneczna a i przy okazji nazwisko mozna umiescic czytelniej :wink:

ja jeździłem na gwińcie i kubłach oraz gokartami i goście maja niezłe kręgosłupy :mrgreen:

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
....Kolejna pozytywna strona to nie doswiadczysz deszczu na szybie podczas jazdy....

Przyznam się do czegoś... nie wiem jak to robię (a może moje autko), że mimo braku blendy podczas jazdy w deszczu nie mam na tylnej szybie ani kropli... :D Dopiero po zatrzymaniu się :D

jade sobie 60, patrze pasek mi zwialo bo jeszcze klej nie zlapal,

No widzisz, blendę też zwieje :D

Tak na marginesie...Sytuacja - , gdy czyjś pasek czy blenda z jakimś jeszcze mokrym klejem odlepia się komuś z auta przede mną, a potem frunie w moją stronę – obudziłaby we mnie mordercę :diabel_faja:

Jestem w lekko żartobliwym nastroju, fakt, ale nieco poważniej pisząc, nie ufaj w pełni niektórym profesorom co do aerodynamiki - kwestia spojlera na tylnej klapie E34 jest dla nich wciąż niezbadanym zjawiskiem...(i nie będzie jeszcze przez 300lat) Oni się na tym nie znają, pewnie nawet nie mają BMW, dlatego nie wiedzą, że E34 nie potrzebuje spojlera, bo już inne tajemne sposoby zapewniają to słynne przyklejenie BMW do drogi podczas jazdy :D

pozdrowienia, marek

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png

Opublikowano

1. j0hnny2007 nie wiem skąd Ci do głowy to przyszło że masz m5 z silnikiem 2.0.ahahaha. ja juz nie bede sie wypowiadał na temat blendy czy spojlera. :duh: ja podczas jazdy w deszcz tez mam sucha szybe a blendy nie mam.na zdjeciu w podpisie nie wiem czy mam racje ale midzy grilem a swiatłwm drogowym masz znaczek od ///M i to chyba dlatego Twoim zdaniem jest m5 z silnikem 2.0 :duh:

2. daj zdjecia Twoich siedzeń bo nie widziałem jeszcze weluru w e34. tylko w e32 widywałem.tak z czystej ciekawości chce zobaczyć jak wygląda taki srodek w e34.co do skóry.w lecie od tego zebys sie nie kleił jest kilatyzacja i nie ma zadnego problemu,natomiast w zimie sa podgrzewane siedzenia i po chwili sa juz bardzo ciepłe. :duh:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
1. j0hnny2007 nie wiem skąd Ci do głowy to przyszło że masz m5 z silnikiem 2.0.ahahaha.

Nie wiem czy Ty czytac nie umiesz, czy co Cie tak smieszy.

Wpisy w papierach chociazby i to ze wiem ze to 'skladak'.

na zdjeciu w podpisie nie wiem czy mam racje ale midzy grilem a swiatłwm drogowym masz znaczek od ///M i to chyba dlatego Twoim zdaniem jest m5 z silnikem 2.0 Surprised

Nie, nie masz racji... w zyciu bym nie wpadl na taki tok rozumowania, no ale sie wysililes :twisted2:

2. daj zdjecia Twoich siedzeń bo nie widziałem jeszcze weluru w e34.

Jak bede mial chwilke w dzien i nie zapomne to nie ma problemu.

a co do szyby, to chyba nie masz jak wlaczysz podgrzewanie...

co do skóry.w lecie od tego zebys sie nie kleił jest kilatyzacja i nie ma zadnego problemu,natomiast w zimie sa podgrzewane siedzenia i po chwili sa juz bardzo ciepłe. Surprised

Ja tam nie zmieniam stanowiska co do skory tak jak Ty co do blendy czy spoilera :lol:

Pozdrawiam
Opublikowano

no ale nie masz znaczka ///M obok lampy?stary...mówisz takie głupoty ze sie czytac tego nie chce.masz klime?pwenie nie...podgrzewane fotele??tez nie?nie dziwi mnie to jakoś...

2.skora była wkładana ogr do bmw i wiekszość ludzi powie ze samochód wyglada z tym ładnie. a ze spojlerem i blenda mało kto powie ze to fajnie wygląda :duh:....

sumując: Twoje bmw nie miało nic wspólnego z M5.co najwyżej było zaparkowane obok takiego samochodu.i taka jest prawda...masz kierownice i gałke ale to na allegro można to kupic bez problemu,poprstu jesteś groteskowy....

no to powiedz jeszcze co Twoja 520 wspólnego z M5??bo ja podobieństwa żadnego nie widzę i pewnie nie tylko ja :mad2:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i