Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jestem z Nowej Soli, pomieszkuję pod Bydgoszczą.

Niedawno przesiadłem się z Audi A4 na F31 320d no i się oswajam, ale póki co fajnie! Poza tym lubię motocykle. Aktualnie Yamaha Raider XV1900.

Opublikowano

Kłaniam się wszystkim użytkownikom tego forum.

Od dnia 17.09.2017 stałem się posiadaczem BMW, z racji, że coraz częściej tu zaglądam postanowiłem się przywitać.

Witam Was z Warmii i Mazór :)

Opublikowano
Hejka ja właśnie zmieniłem swoją beemkę na troszkę nowszy rocznik.. Czeka mnie trochę napraw i tuningu mam nadzieję że pomożecie.. Póki co serdecznie witam
Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie, czytam forum od 3 lat, ale z racji tego, że rodzinna Bema X3 (F25) przypadła teraz mi i auto zostało w rodzinie a za chwilę dojdzie jej jeszcze młodsza siostra X4 (F26) postanowiłem zostać aktywnym członkiem forum BMW i moje serce i czas przenoszę do Was z forum innej marki. Pozdrawiam.
Opublikowano

siemka ,jestem nowy ,kupiłem na dniach e91 lci 318D z cic navi ,bixenon i sportsitze.bede szukał ciekawych info o buni,w planach ładna felga - zapewne 18'' i wzor 193 ,bo lekka gleba juz jest :D

pozdrawiam

Opublikowano
Witam jestem nowy, pozdrawiam wszystkich. BMW posiadam od 2003r było kilka e30 potem e36 coupe , kabrio i M3 następnie e46 coupe i M3 , e90 no i e92 .. :D
Opublikowano
Cześć wszystkim. Jestem na etapie poszukiwań E36. Mam nadzieje, że uzyskam na forum dużo cennych informacji :). Styczność z marką mam ale tylko dwukołową :). Pozdrawiam.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Wszystkich!

Kilka tygodni temu rozpocząłem swoją pierwszą przygodę z marką BMW. Z racji tego że jestem świeżakiem, takie modne ostatnio słowo, chciałbym wszystkich pozdrowić i przywitać się jednocześnie :D

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Jestem tu nowy. Niedawno zakupiłem BMW 520i 170KM e39 z 2001roku.

Mam nadzieję że dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy :)

Pozdrawiam

Patryk

Opublikowano

Dobry wieczór wszystkim!

Byłem szczęśliwym posiadaczem trzech BMW i przyszedł czas po małej przerwie na znalezienie kolejnego egzemplarza! Mam nadzieję, że mi pomożecie najpierw w jakiś wskazówkach/sugestiach co do danego modelu, a później w eksploatacji.

Opublikowano

Cześć i czołem, pewnie jak wielu moich poprzedników zarejestrowałem się tutaj a wraz z moją osobą pojawią się nowe tematy i pytania które mam dla Was nie będą uciążliwe.

Pozdrawia

Opublikowano

Już na dniach będę posiadaczem jedyneczki

czyli E87 - 120 i wyprodukowanej w 2005 roku

do tej pory jeździła po Italii

fota i wypas juz podane

jest to moje 3 BMW (a drugie w jednoczesnym użytkowaniu - mam jeszcze na stanie 518d f10)

tak prawdę mówiąc to córka nia będzie pomykała ale ona nie jest takim fanem motoryzacji jak ja

wprawdzie to autko wybierała żona i córka ja tylko ostatni akcept zrobiłem

aktualnie:

i4 G26 z 2023

X5 45e z 2023

118i z 2019

Były 730d E65 z 2004; 120i z 2005; 518d F10 z 2015; X4 20d z 2017, 518d z 2021

• 2 tygodnie później...