Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mseries/m3coupe/2007/experience/game/content.html

Thanks to the BMW M3 Challenge, the Nürburgring Grand Prix circuit is all yours. Configure your BMW M3 Coupé using original paint finishes and enjoy the powerful sound of the engine at 8,400 rpm – until you have to brake again that is.

Download BMW M3 Challenge (345 MB)

• Członkowie klubu
Opublikowano

Ja też sobie pociągnąłem. Po GPRS-ie szło mi to prawie dobę, ale gierka fajna. Choć jak zauważył maaad13 dosyć trudna, zwłaszcza jak się nie ma kierownicy.

Samochód fajnie się prowadzi, jest nadsterowny jak trzeba, można niezłego bączka wykręcić, jak się kiepsko redukuje biegi. Ale jak się poćwiczy może być fajna zabawa. :wink:

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano

Najfajniej sie jezdzi z transmisja automatyczna. Przynajmniej mozna sie wtedy skupic tylko i wylacznie na operowaniu klawiszami lewo - prawo oraz gaz- hamulec. Ciekawe zastosowanie ma przycisk Q (sprzeglo) dzieki niemu mozna fajnie bokami pojezdzic praktycznie w kazdej pozycji na torze.

Po GPRS-ie szło mi to prawie dobę, ale gierka fajna.

Czyzby na połoninach EGDE nie byl jeszcze dostepny? :wink:

Opublikowano
To ja czekam do listopada na nowego NFS-a z BMW M3 E92 w roli głównej, a tu taki rodzynek :dance: :mrgreen:
Czarna bestia z czarną skórą...to jest to :)
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Czyzby na połoninach EGDE nie byl jeszcze dostepny? :wink:

Wg mapy Plusa jakieś 5-8 km ode mnie jest już EDGE, ale raczej by mi baterii nie starczyło :wink:

No, może skończmy ten OT. :wink:

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i