Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
--mam pytanie :? , czy można do modelu z roku 1988 ,wstawic inny licznik. np. z nowszego modelu?---jeśli nie czy jest ktoś co wysyłkowo naprawia w Polsce takie liczniki[ wszystko działa ,tylko gaśnie podświetlenie przebiegów całego i dziennego], i czy można jezdzić bez licznika , oczywiście nie daleko i bez RADARÓW po drodze?!---------pzdr :arrow: :arrow: :arrow: [/b]
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
Dam Ci namiar do 2 jak do domu wróce,gości co robią liczniki.Mi nie działały i pisało code na wyświetlaczu przebiegu lub nic nie wyświetlało i okozało się że to kość pamięci posypała się. Pewnie są do odratowania te zagary...

www.forumgsm.pl

O komórkach wiemy wszystko!!!

Opublikowano
Jak odpalisz auto bez licznika to po jego założeniu będziesz musiał skasować błąd poduszek (na stałe świeci od airbagu) A co dokładnie padło bo jak tylko podświetlenie samych cyferek to wystarczy wymiana żarówek.Gorzej jak padł cały wyświetlacz (jest to typowa awaria w 5)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
dziwny masz ten licznik niby w tym swietle wskazówki czerwone jak w M ale poza tym nic z licznika od M nie ma ... i znaczek nie w tym miejscu. Co do tego ze nie widać przebiegu( chyba ze tylko sie nie podswietla a nie niewidać niektórych cyferek) to nie wina żaróweczek i o ile wiem to nie da sie tego naprawic i potrzebna jest wymiana licznika chociaz masz BC a tych licznikach nardzo rzadko psują sie liczniki predzej zacinają na 294 tys km czy coś około ......

" I want to fly into your sun

Need faith to make me numb

Live like a teenage christ

I'm a saint, got a date with suicide. "

Opublikowano

Czyli najlogiczniej byłoby sobie odpuścić te liczniki?

Bo skoro jakieś kombinowane to po co mi 2 do kitu.

Sprzedający jeździ audi i nie wie od czego to są liczniki żebym na allegro sprawdził. A link do zdjęcia tyłu mi nie dział.

Jakieś zegary z innego modelu będą pasowały?

Podobno ten Pan pracuje na szrocie i nie wie dokładnie z jakiego to modelu.

Jak mi prześle dokładne zdjęcia to umieszczę tu.

Dziękuję i Pozdrawiam.

www.forumgsm.pl

Opublikowano

Podobno ten Pan pracuje na szrocie i nie wie dokładnie z jakiego to modelu.

Ten Pan chyba nie jest do końca z Tobą szczery. Handluje częściami, ale się nie zna?

Poszukałbym innego źródła.

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......

Opublikowano
słuchaj licznik kosztuje ok 250zł jesli chcesz dowiem sie u mnie ile kosztuje ... nie kupuj u Bóg wie kogo bo pienidze w błoto wywalisz .. od E32 powienien pasować .....

Opublikowano
Podróba....zle naklejki...i lakierowane wskazowki...BOG wiec kto to rozbieral i jak skladal...Nie wchodz w to...Szukaj serii nie rozbieranej .Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

Dziękuję, wiem już mnie ostrzegali, zresztą ja mam 2 wtyki nie 4. Ale od czego to mogą być liczniki.

P.S.

Proszę o pomoc w sprawie alarmu w dziale alarmy.

Dziękuję.

Pozdrawiam.

www.forumgsm.pl

Opublikowano
w najgorszym przypadku mogą byc od trabanta :D.....a tak na powaznie wygladaja na zegary z e34 :) po tunningu wizualnym.....a niezgodnosc wtyczekmoze wynikac z roznic pomiedzy modelami z poszczegolnych rocznikow - chyba ze sie myle to mnie poprawcie:)

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

Niezłe jaja .. lakierowane wskazówki i te nalepki ... ehhh

tak jak mowi kolega poszukaj licznika w oryginale jak chcesz poszukam ci mam u kogo pewny ... a masz BC czy nie ?

Opublikowano
board computer tzn czy pokazuje ci ile pali i jaki masz dystans do przejchania itd czy tylko temp i godzinę .. inaczej czy wyswietlacz kilometrów masz pod predkoscimoerzem czy na dole po lewej ..

Opublikowano
witam sorki że się wcinam ale ja mam podobny problem,mam e34 rok 1988 i mam zegary starego typu z analogowym zegarem ilości przejechanych kilometrów .Mam pytanko czy będą pasować zegary z wyświetlaczem elektronicznym?????? :D :D :D :D :D

E34 1988r 2.0l 12v M20

E36 1.8i 1996r sedan.

Opublikowano
nie nie beda masz inne kostki z tyłu o ile sie nie mylę ale moze ktos bardziej kompetentny ci odpowie .. i najgorsze ze analogowe zegary w bdb stanie ciezko znalesc ...

Opublikowano
he he no i co gorsza z tymi licznikami jest problem poniewaz ich wadą fabryczną jest to ze sie przepala licznik kilometrów .. kolega nie ma takiego ale nie jest on tani poniewaz jest popyt jest droższy niz z BC ... jak cos bede kontrolował .. aaa i jakbys kupil gdzies koniecznie sprawdz bo wiekszosc jest przepalona ... pozdro

Opublikowano
A ewentualnie z bc nie można by założyć zegarów? Mówiłeś o moich zegarach czy tych z analogowym licznikiem kilometrów?

www.forumgsm.pl

Opublikowano
o twoich analogowe to maja analagowy kilometrarz .... co do załozenia inne sa kostki z tyłu jesli sie nie myle ...