Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chcesz wymienić na nowy, kodować czy co chcesz zrobić? napisz do mnie PW
  • Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jakiś warsztat okolice Zgierz, Łódź, konkretnie mam do wymiany dwumase w e87, zawsze na św Teresy robiłem ale mają wielki remont coś polecicie godnego?

Słyszałem w Zgierzu o warsztacie na Kasprowicza 37 ? Możecie coś powiedzieć na temat tego warsztatu lub może zaproponujecie coś innego godnego pewnego?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Olech Service, Olechowska 11b, Łódź 426492294

Tylko termin najbliższy to pewnie z tydzień, półtora.

Opublikowano
dzieki za podpowiedz a ktos moze cos powie na temat tego warsztatu w zgierzu na kasprowicza?

Kilka lat temu byłem ich klientem. I byłem bardzo zadowolony. Mam daleko, więc się już u nich nie serwisuje. Jeśli przez tych kilka lat poziom utrzymali to polecam

Opublikowano
No też mi się wydaję, że sa konkretni specjalizują się w bmw no i widać mają dużo klientów. Postanowiłem u nich zrobić dwumas, mam nadzieję ze bede zadowolony. :D
Opublikowano
dzieki za podpowiedz a ktos moze cos powie na temat tego warsztatu w zgierzu na kasprowicza?
Ja u nich wymieniłem rozrząd (w marcu tego roku) i nie żałuję.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
poszukuje kogos z łodzi ew teamviewer kto ogarnie dlaczego przerywa mi prawy ring, wymieniłem na nowy i po dwóch dniach zgasł, rano zadziałał i znowu nie świeci? ponoć pomaga coś typu: "problem rozwiązany był przez wysłanie "FORCE" do lampy."
Opublikowano

Witam,

pytanie do doświadczonych kolegów:

Czy możecie polecić jakiś warsztat w Łodzi w celu zdiagnozowania zawieszenia w F34 - zbieżność, wszystkie kąty są ustawione, koła wyważone, proste, ale na koleinach minilalnie ciągnie kierownicę.

Byłem w Nastapolu i powiedzieli, że nie są w stanie prawidłowo ustawić zbieżności w Fce, w Auto Centrum Serwisowym na Przybyszewskiego to zrobili, ale moim zdaniem jest jeszcze coś "nie halo" z zawieszeniem.

Czy ktoś poza serwisem Jagiełło z Teresy (mam tam daleko...)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na prostej, płaskiej nawierzchni też Ci ściąga? Ściąganie na koleinach jest naturalne, przy kołach niskoprofilowych, ze względu na sztywność opony, która nie poddaje się kształtowi nawierzchni. Geometria i zbieżność nie ma większego wpływu na takie rzeczy, musiałaby być bardzo źle ustawiona.
Opublikowano
Na równym, przy jeździe na wprost czy skretach nie ma problemu. Przyspieszanie i hamowanie też lux. Jedyne te podłużne nierówności. Jak ulica ma koleiny czy jest pochylona, to czuję na kierownicy ciągnięcia lekkie. Auto to F34 xdrive na 19 z oponami run on flat.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
19 i runflat... i wszystko jasne. Tak będzie i nic nie zrobisz. Przyzwyczaj się.
Opublikowano
Hmmm, tyle że innym autem (VW) z 19 i szerokością 245 nie mam takich odczuć (co prawda tam są zwykłe opony, nie ROF). Na zimę założę normalne 18 (nie ROF) i porównam.
  • 2 tygodnie później...