Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukalem i nie znalazlem!!! :)

Mam problem z telefonem. Wszystko dziala jak wloze karte, moge odczytac smsy na navi ale nie mam zasiegu. Telefonik jest orginalny z kablem. Gdzie jest antena ?

Opublikowano
No tez to mam ale myslalem ze to jest do TV. To w takim razie antena wyglada w porzadku. Co moze byc tego przyczyna. Mieszkam w UK moze musze przeprogramowac telefon albo cos??? Wszystko dziala nie ma tylko zasiegu...
Opublikowano
No tez to mam ale myslalem ze to jest do TV. To w takim razie antena wyglada w porzadku. Co moze byc tego przyczyna. Mieszkam w UK moze musze przeprogramowac telefon albo cos??? Wszystko dziala nie ma tylko zasiegu...

Może być tak że telefon chodzi tylko na częstotliwości 900 MHz.

W miastach jest zazwyczaj 1800 MHz. Sprawdź model tela i poczytaj w necie czy jest dualband.

Opublikowano
OOps!

Mam E34 i mam osobną antenę do telefonu (czarny panelik przyklejony z dwóch stron szybki), a ta w szybie z tego co wiem to antena radiowa.

Tzn ja tez mam przyklejona tak mala antenke do szyby. Mala czarna z 5 cm dluga. Sprawdze ta czestotliwosc bo moze faktycznie tu dziala w innym zakresie ale troche to by bylo dziwne w koncu to Beemka to powinni to przewidziec no nie ? :) A Tobie dziala tel?

Opublikowano
Ja też mam problem z telefonem, co prawda zbytnio się tym nie przejmowałem, bo nie zamierzałem z niego korzystać. Nie wiem jak to u Ciebie wygląda, ale ja mogę się połączyć, ktoś odbierze i po ok. 3 sek. rozłącza się i słychać tylko pik pik pik... ale nie potrafiłem sobie z tym poradzić :?

sprawa bardzo prosta.

Przynajmniej tak mi sie wydaje.

Z jakiej karty korzystasz?

Proponuje skorzystac z SIMPLUSA na NOWEJ platformie!!!

Doslownie identyczna sytuacja jest jak wrzucisz simplusa na starej platformie 3sek pik pik pik...

http://img571.imageshack.us/img571/7404/logotds.jpg

Naj.... forum o TDS-ach http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano
Ja też mam problem z telefonem, co prawda zbytnio się tym nie przejmowałem, bo nie zamierzałem z niego korzystać. Nie wiem jak to u Ciebie wygląda, ale ja mogę się połączyć, ktoś odbierze i po ok. 3 sek. rozłącza się i słychać tylko pik pik pik... ale nie potrafiłem sobie z tym poradzić :?

sprawa bardzo prosta.

Przynajmniej tak mi sie wydaje.

Z jakiej karty korzystasz?

Proponuje skorzystac z SIMPLUSA na NOWEJ platformie!!!

Doslownie identyczna sytuacja jest jak wrzucisz simplusa na starej platformie 3sek pik pik pik...

Aha, szczerze mówiąc nie próbowałem na żadnych innych kartach czy działa. Będę musiał sobie skombinować inną, taką jak mówisz, na nowej platformie, to może zadziała :D