Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam do kupienia e 39 525i 1997 rok wczoraj sprowadzona chce 21 tys.Duzo czy nie?
SEX JEST JAK BMW RADOSC Z JAZDY :-)
Opublikowano
Mam do kupienia e 39 525i 1997 rok wczoraj sprowadzona chce 21 tys.Duzo czy nie?

Jak 1997 to 523i.

Jesli auto jest warte uwagi to cena okazyjna, ael uwazaj, bo za ok. 20 kPLN sa tylko padaczki...

Opublikowano
Zgadza się! 525 to napewno nie jest! A do tej ceny dolicz sobie to co bedziesz musiał w nią włożyć. Myślę że w ciągu 6 mscy jakieś 5 tys. min.
Opublikowano

Podejrzanie malo. Ja za moja 528 z tego rocznika zaplacilem z oplatami ok 30 kpln. Dobre auto w niemczech jest w cenie, choc czasem zdarzaja sie okazje.

Opublikowano

Jak 1997 to 523i.

Jesli auto jest warte uwagi to cena okazyjna, ael uwazaj, bo za ok. 20 kPLN sa tylko padaczki...

Jedz zobacz autko,wcale nie jest powiedziane ze to musi byc padaka bo koszt 20tys! Ja nie tak dawno mialem 528 z 96r w stanie bardzo dobrym od 2 wlasc, przebieg 242tys serwis do konca w bmw, cenilem 20tys(do malej negocjacji) i praktycznie zadnego zainteresowania, nawet nikt nie przyjechal zobaczyc, procz dwoch cwaniaczkow ktorzy wyciagli autogielde dolnoslaska i powiedzieli ze taka juz mozna kupic za 17tys.

Wkoncu po miesiacu przyjechal klient(handlarz) z ukrainy chcial ja dla siebie i kupil w b.dobrym stanie fajna bmw. W pl ciezko sie sprzedaja auta z wiekszymi silnikami dlatego trzeba miec atrakcyjne ceny i stan naprawde bardzo dobry.co nie zawsze idzie ze soba w parze, dlatego ja zawsze odstepuje od takiego zakupu..

Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano

generalnie ceny aut są wysokie i naprawdę e39 z97 r za 20 tys to albo mega okazja albo podejrzana sprawa.

ja przeszukuje internet cały czas i ceny są zaskakujące, ale generalnie są od 25 wzwyż.

Opublikowano
Ja w tamtym roku nabyłem moje e-39 523i za dokładnie 18900PLN w idealnym stanie po I właścicielu za granicą+oczywiscie opłaty.Z auta jestem na prawde zadowolony i jedyne co przy nim zrobilem to wymieniłem hamulce(tarcze+klocki). Takze jedz obejrzyj samochód,zajrzyj na serwis lub stacje diagnostyczna i jak warto to kupuj,okazje sie zdarzają! :D
BMW e-39 523i
Opublikowano

bałbym się za tyle kupić...

p.s

trochę bezsensu jest te pyt bez żadnego opisu i danych,

wstaw linka z ofertą to wtedy będzie można się wypowiedzieć

tylko 1.8 ale daje rade;)
Opublikowano

Co do tego czy to 523 czy 525 to szwagier kupił w niemczech 523 a w polsce mu je zarejestrowali jako 525

Ach te polskie urzedy.