Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Taki przebieg, bo w Niemczech większość aut ma około 250 300tys a jak przyjeżdzaja do Polski to maja około 190 :P, Ogólnie autko ładne ale gdyby zdjęcia były w większej rozdzielczości widać byłoby więcej. Pozdrawiam
http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg
Opublikowano
Auto jest bardzo ładne. Przebiegiem się nie przejmuj bo w BMW ważne jest to czy ktoś dbał o to auto i jaki jest jego stan techniczny. Pozatym sporo autek kupowanych u nas ma taki przebieg tylko skręcony np do 160tys.
BMW forever!!!
Opublikowano
a to jest r6 wiec duzo wytrzymalszy silnik niz r4 ;) Jak kupilem moj samochod to mial niby 190tys km. Zrobilem nim juz prawie 25 tys i autko chodzi jak z fabryki :) A jestem pewny ze bylo krecone przy przebiegu, bo nie wierze ze aoto 15 letnie ma 190tys ;)

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano

witam,

uważam że jak na 1998 to przebieg jest duży

( 9 lat x średnio 20.000 = 180.000)

Nie można zapominać że przebieg to nie tylko silnik ale też zawieszenie,

amortyzatory, wahacze itd.

No i jak juz zostało wspomniane wszystko zalezy od wlasciciela, jak dbal o to auto, jesli robil przeglady i wszystko wymienial to juz duzo znaczy,

jedno jest pewne, licznik napewno nie byl krecony :D

autko trzeba przyznac jest bardzo ładne

p.s

mozliwe ze tam jest ESP? wkladali to do e36 w 1998???

tylko 1.8 ale daje rade;)
Opublikowano
witam,

uważam że jak na 1998 to przebieg jest duży

( 9 lat x średnio 20.000 = 180.000)

Nie można zapominać że przebieg to nie tylko silnik ale też zawieszenie,

amortyzatory, wahacze itd.

No i jak juz zostało wspomniane wszystko zalezy od wlasciciela, jak dbal o to auto, jesli robil przeglady i wszystko wymienial to juz duzo znaczy,

jedno jest pewne, licznik napewno nie byl krecony :D

autko trzeba przyznac jest bardzo ładne

p.s

mozliwe ze tam jest ESP? wkladali to do e36 w 1998???

Ja mam z 97 roku i jest juz ESP ale w bmw e36 (nie wiem jak w innych) to sie nazywa ASR.

Opublikowano
asr i esp to dwie rozne rzeczy,asr zapobiega buksowaniu kół przy starcie a esp przyhamowuje jedno z kół gdy wpadniesz w poślizg,zreszta w bmw nazywa sie to innaczej.oczy mnie myla czy tam nie ma klimy??
Opublikowano
asr i esp to dwie rozne rzeczy,asc zapobiega buksowaniu kół przy starcie a esp przyhamowuje jedno z kół gdy wpadniesz w poślizg,zreszta w bmw nazywa sie to innaczej.oczy mnie myla czy tam nie ma klimy??

To w takim razie BMW wedlug Ciebie nie montuje ESP?? Ja zawsze myslalem ze ASC to kontrola trakcji (z reszta zawsze spotykalem sie z tym ze ASC to kontrola trakcji).

Opublikowano

A propos autka.

Nie ma klimy :!: :!: :!:

To absurd z tym silnikem.

Z zewnątrz ładne.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
asr i esp to dwie rozne rzeczy,asc zapobiega buksowaniu kół przy starcie a esp przyhamowuje jedno z kół gdy wpadniesz w poślizg,zreszta w bmw nazywa sie to innaczej.oczy mnie myla czy tam nie ma klimy??

To w takim razie BMW wedlug Ciebie nie montuje ESP?? Ja zawsze myslalem ze ASC to kontrola trakcji (z reszta zawsze spotykalem sie z tym ze ASC to kontrola trakcji).

ASR - Acceleration Slip Regulation.

W BMW okreslany jako ASC+T - Active Stability Control + Traction.

W skrocie sa to systemy automatycznie odejmujace gaz przy poslizgu kol podczas przyspieszania.

ESP - Elektronisches Stabilitätsprogramm (Electronic Stability Control).

Odpowiednik BMW to DSC - Dynamic Stability Control.

To systemy wykorzystujace zarowno ASR, ABS jak i CBC (przyhamowywanie roznych kol) do kontroli nad- i podsterownosci.

Opublikowano

Dodam , ze ma aktualną książkę serwisową i nie był bity...

Nom brak klimy to dla mnie poważny minus....

Dlatego waham się nad decyzją i podróżą :wink:

pozdrowki

Kriz

Opublikowano

Autko ladnie sie prezentuje ale nie wiadomo jak lata .

Ja osobiscie bym odpuscil sobie ta beemke.Obecnie klima to podstawa.

te gusta conducir? BMW
Opublikowano

Auto po 1-szym właścicielu zostało niestety (może niestety :) ) sprzedane...

Do wczoraj miałem jakby co je ugadane za 4800 euro - łącznie z wszystkimi formalnościami - tablice wyjazdowe included.

Szkoda , że poszło ale moze był w tym palec boży... :roll:

pozdrowki

Kriz

Opublikowano
Widocznie nie bylo dla ciebie,a znajac zycie napewno jakis handlarzyk zakupil i juz jest w necie z okolo 140.. km.
te gusta conducir? BMW