Skocz do zawartości

jaki najlepszy wosk?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Turtlewax
Opublikowano
He he. Żeby któryś wyszedł na prowadzenie to ja również używam z shela :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Ostatnio zakupiłem mleczko z woskiem shela rewelska szybko się nakłada a auto wygląda ślicznie mogę zarzucić fotki autka po operacji :lol:
Opublikowano
jw.

A tak na powaznie, to poczytaj (link ponizej) i bedziesz przynajmniej teoretycznym expertem w sprawach utrzymania lakieru we wzorcowym stanie. Zarezerwuj sobie tylko troszke czasu :wink:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3210

POZDRAWIAM :P

Opublikowano
Mamy 21 wiek i zaden wosk nie jest dobry. Produkty bazujace na wosku w chwili obecnej to przezytek. Najlepsze, najtrwalsze, dajace najlepsze efekty sa produkty syntetyczne bazujace na polymerach. Przykladem sa produkty firmy :modlitwa: Zaino, Klasse etc.
Opublikowano
Mamy 21 wiek i zaden wosk nie jest dobry. Produkty bazujace na wosku w chwili obecnej to przezytek. Najlepsze, najtrwalsze, dajace najlepsze efekty sa produkty syntetyczne bazujace na polymerach. Przykladem sa produkty firmy :modlitwa: Zaino, Klasse etc.

Jednak produkty tych firm nie są dostępne w Polsce, albo bardzo ciężko dostępne. Bynajmniej ja nie mogłem nigdzie tego znaleźć :(

Opublikowano
To nieźle... hmm.. ale co jest lepsze, wosk koloryzujący czy nie? Ten chyba nie koloryzujacy jest trwalszy? I mozna dotknac autka nie brudzac sie;p?
Opublikowano
Można kupić przez net ale nie tylko wosk polimerowy meguiars, niedługo go wypróbuje :wink: