Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To znowu ja :)

Przegladalem forum i tak mnie tknelo.. Malo jest tutaj E46 compact 320d z 2002r. Na miescie (warszawa) tez ich za bardzo nie widac...

Czym to jest spowodowane, bo chyba nie spalaniem.. Za male to autko, czy sa jakies inne tego przyczyny ? Bo w ograniczona liczbe egzemplarzy nie uwierze ;)

Nie zebym mial jakies watpliwosci co do zakupu i wyboru (ehm, nie zastanawialem sie) ale tak jakos mnie tknelo :)

Ps. Strasznie mi sie tu u Was podoba ;P

Opublikowano
To autko pieknie sie handluje na rynku hiszpanskim.

W sensie sprzedaje tam, czy kupuje tam i sprzedaje w PL ? :)

Generalnie wzialem autko z jednego powodu - potrzebuje cos solidnego, oszczednego w eksploatacji (nie naprawach) i co najwazniejsze - reprezentatywnego (blebleble).

Profil mojej dzialalnosci troche sie rozrosl i nie moge juz smigac po klientach w 11 letnim CC :> hehehe

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To znowu ja :)

Przegladalem forum i tak mnie tknelo.. Malo jest tutaj E46 compact 320d z 2002r. Na miescie (warszawa) tez ich za bardzo nie widac...

Czym to jest spowodowane, bo chyba nie spalaniem..

Bo odstaje od reszty BMW wyglądem jak z Rodziny Adamsów? :D

Opublikowano

witam,

posiadam czarnego compacta 2002 i uważam, że jest super.

Agresywny przód, fajne lampy z tyłu no i jest ich rzeczywiście mało (co uważam za plus),

w środku niczym nie różni się od zwykłej trójki, silniki też te same,

ogólnie bardzo fajne autko, zazdroszczę że nie mam diesla bo ceny benzyny robią się kosmiczne....

pozdrawiam

P.S możemy się styknąć w wawie i poglądać swoje compacty;)

tylko 1.8 ale daje rade;)
Opublikowano
Wygląda naprawdę dobrze dopiero z M-pakietem - nie ma tych okropnych czarnych odbojników na zderzaku i ma okragłe soczewkowe halogeny, które lepiej komponują się z okrągłumi reflektorami.
Opublikowano
no ja mam prostokątne halogeny ale czarny lakier więc jakoś to się jeszcze komponuje, poza tym xenony więc nie jest najgorzej;)
tylko 1.8 ale daje rade;)