Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM. POSTANOWIŁEM ZAMONTOWAĆ INSTALACJE SEKWENCYJNĄ, WYBRAŁEM ( PO PORADACH INNEGO UŻTYKOWNIKA BMW ) ZAKŁAD http://www.aes.bytom.pl , ZADZWONIŁEM I ZAPROPONOWANO MI INSTALACJE STAG 300 I KOSZT TO 3500 ZŁ. ZAKŁAD PODOBNO SPECJALIZUJE SIĘ W MOTAŻU GAZU DO BMW, JEŚLI KTOŚ MOŻE MI COŚ DORADZIĆ, TO BĘDĘ WDZIĘCZNY!
Opublikowano
DZIĘKI ZA ODP. NIEZBYT SIĘ ZNAM NA MECHANICE, TROCHE CZYTAŁEM O TEJ INSTALACJI NA FORUM I MOJE KOLEJNE PYTANIE BRZMI, CZY WARTO PODPOWIEDZIEĆ GAZOWNIKOWI NP. JAKIE WTRYSKI ZASTOSOWAĆ, CZY RACZEJ NIE WTRĄCAĆ MU SIĘ DO ROBOTY, SKORO PODOBNO SIĘ SPECJALIZUJE W TYM...?
Opublikowano
Ja mam taki sam silnik i taka sama instalacje STAG 300 zrobilem juz 3000km i naprawde swietnie sie jezdzi, spalanie na trasie wyszlo mi 10l ( jazda 110-140km) w miescie wychodzi 13l.
Opublikowano

o nie u nich w galeri zdjeć zobaczyłem BMW w którym nie demontowano kolektora ssacego przy montazu A LISTWY WTRYSKIWACZY PRZYKRECILI DO NAPISU BMW -TAKI WARSZTAT ODPADA :D :D :D

To przecierz masakra :mrgreen:

Opublikowano
a które wtryskiwacze zmieszczą sie pod listwa? ponoc zavoli-tak? bo ponoc sa bez listwy (kazdy osobno) a jeden gazownik powiedzial ze i valteca zółte (po 3 na listwie?) też się zmieszczą. co sądzicie?
Opublikowano

nic nie wejdzie pod listwe. bo jak chcialbys ja uniesc to nie zamknie sie korek wlewy oleju.

pozartym jest jeszcze 1 kwestia, w m50 mozna by je umiescic pod kolektorem ssacym ale taka opcja odpada ze wzgledu na to ze za kazdym razem kiedy trzeba dotrzec / zmiana dysz, czyszczenie, wymiana,/ do listwy trzeba by sciagac kolektor.

ostatnio zakladalem u siebie i tez mi sie to nie podoba ale coz taki los, w zamian za osiagi i male spalanie oddalem estetyke pod maska.

ale przynajmniej komputer wszedl mi w miejsce na sterowniki po prawej stronie auta.