Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tu pytanko do właścicielki Compactów ale nie tylko :). Czy nie denerwują was te tandetne "uchwyty meblowe" od świateł? I teraz tak: ma ktoś jakiś pomysł jak zrobić z tego cywilizowany włącznik bądź ktoś już coś takiego robił?

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano

powiem ci ze mnie tez strasznie irytowaly te czarne coś co serio jest w średnim miejscu zamontowane i wogule jakos takos nie pasuje do auta

wpadłem na pomysł i na allegro wyszperałem chromowe zamienniki

i co ??

jak byly czarne nikt niezauwarzal ze cos tam wogule jest

jak sa chromowe to sie mnie pytają po ci mi ssanie i czemu jest w chromie

:duh: :duh: :duh: :duh: :duh:

jak chcesz to podai maila przesle ci zdiecie jak to wyglada jak jest w chromie

lepszej opcji nieznalazlem

pozdro

Opublikowano (edytowane)
Chodzi Wam o tego grzyba co go trzeba pociągnąć co jest również w E30? Fakt, porażka na maxa, w Mercu W123 jest to samo... Zwłaszcza że to jest jednocześnie regulator podświetlenia zegarów i po kilku włączeniach i wyłączeniach świateł pokrętło już nie jest na żądanej pozycji... Pokrętło rodem z VW jest lepsze :) Edytowane przez pawel_e30
Opublikowano
myslisz ze ktos to zauwazy?

nie robie tego dla innych tylko dla siebie nie wiem jak Ty...

Już wolałbym jakis przelącznik z syrenki niz uchwyt od mebli...

Mnie strasznie drażni...

knockout mejl na pw. a to ze ssaniem to dobre buheheh :) sie uśmiałem :D

to jak byście na coś wpadli to czekam... a tymczasem coś sproboje pokombinowac

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

Opublikowano

wlacznik wlacznikiem, ale czemu nie ma kontrolki swiatel mijania ?

wieczorem lub gdy jest pochmurno to widac jak sie zegary swieca, ale za slonecznego dnia to nie widze cyz mam wlaczone swiatla ;) i mam dziwny odruch co jakis czas lapac "za wlacznik" i sprawdzac czy mam wlaczone swiatla.

Opublikowano
też mam w chromie i szczerze mówiąc to całkiem wygląda, faktem jest że czasem się przyciemnia oświetlenie zegaróhttp://ale to przecież nie problem, trzeba czerpać radość z jazdy:)
Opublikowano
no dobra jednemu sie podoba innemu nie... ja zalet w tym nie widze... a nie pytalem o "uroki beemy" wiadomo ze kazdy plus pociaga za soba minus ale czemu w innych nadwoziach nie ma przypalu takiego..

Opublikowano

compact to copmpact ma pare swoich ( innych ) rozwiazan niz typowa 3

od nadwozia po wlaczniki swiatel

mamci dzisiaj zrobia ci zdiecie jak to wyglada w chronie

4393292 to moje gg napisz to ci p[rzesla jutro te zdiecia