Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W moim E30 nie ma kierunkowskazu na przednich błotnikach, ale z tego co patrzę na innych E30 jest to samo. W sumie nawet nie zwróciłem na to uwagi :mrgreen: Lada 2107 i Fiat 126p mają boczne kierunki a nasze bawarki nie? :roll: Rozumiem, gdyby kierunkowskaz nachodził na bok samochodu, tak jak to jest w innych samochodach np. nowsze Poldki czy E32, E36 czy Octavia... Ale w E30 kierunek jest na zderzaku i to jeszcze schowany... Widzę że w E34 również nie ma kierunku bocznego...
Opublikowano

człowieku a po co ci boczne kierunki. Z przodu masz z tyłu też wiec wszyscy widza gdzie jedziesz, a jezeli ktos wyjezdza z bocznej to i tak jest na podporządkowanej i ty pierwszy pojedziesz. Moim zdaniem kierunki boczne zbedne zostaw e30 w swojej klasycznej postaci napewno bedzie ci wdzieczna :D

Moim zdaniem e30 to juz klasyk i nalezy jej sie szacunek zero zmian a raczej dbanie o to aby jak najdłuzej ci słuzyła i przynosiła radosc z jazdy i dopieszczania jej.

Opublikowano

Kolegom chodzi o to, że zakładanie bocznych kierunków jest kaleczeniem auta, które ma swoje lata i zasługuje na szacunek i dbałość o utrzymanie nienagannego stanu. W polonezie możesz sobie przywiązać tłumik kawałkiem sznurka do tylnego zderzaka... w e30 byłaby to masakra lekka.

Ale zawsze możesz dać zarobić komuś z allegro...oni też sprzedają spojlery z laminatu i "sportowe" wydechy zrobione z rynny :mad2:

A to,że masz m-pakiet to tylko plus dla Twojego auta :!: :cool2:

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
właśnie o to mi chodzi BMW to nie polonez ani lada z całym szacunkiem do tych samochodów i ich posiadaczy. Są rzeczy których sie nie robi :D hmmm rzeczy których ja swojej drugiej ukochanej bym napewno nie zrobil (pierwsza oczywiscie to zawsze zona BMW bedzie zawsze na drugim miejscu i wszystkim to odpowiada :cool2: )