Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :modlitwa:

Proszę o info lub zdjęcie w którym miejscu jest zamontowana regulacja wysokości pasów i gdzie jest przypięta linka, jak kupowałem bejce to jakiś papudrak :duh: to wyłamał.

Pozdrowionka

Opublikowano

no właśnie, mam podobny problem z regulacja wysokości pasów w moim e38 z 95r, .

być może to pytanie całkowicie lamerskie, ale proszę o pomoc, bo nigdzie nei mogę znaleźć elementy sterującego ta wysokościa,

z góry dziękuję,

pozdro

e 38 jest najlepsze... po prostu
Opublikowano
Ha ha :D kiedys tez nad tym myslalem. Regulacja pasow nastepuje poprzez przesowanie fotela w przod i w tyl. Jakos to tam dziala ale wlasnie w momencie p5rzesowania fotela podnosi sie lub opuszcza pas. :cool2:
Magia trzech liter - BMW
Opublikowano
Jakoś tak jest :mrgreen: ale umnie to nie działa bo brakuje mi linek od napinacza który znajduje się pod fotelem w przednim lewym rogu kierowcy i przednim prawym rogu pasarzera o które są zaczepione za dolną szyne przesuwu fotela :roll2:
Będzie Miły Wydatek!!!!!!
Opublikowano
Tę końcówkę z linką trzeba poszukać pod fotelem bo chowa się kiedy nie jest podłączona do fotela miałem tak w e34.Nie miałem oryginalnej zapinki do fotela ale przykręciłem do fotela śrubką z nakrętką.
Opublikowano

Witam :modlitwa:

Wiem że regulacja następuje podczas przesuwu fotela :mrgreen: , tylko nie wiem w którym miejscu był przymocowany mechanizm i linka :?: , u mnie wszystko było odpięte :cry2:

Pozdrawiam

Opublikowano
mechanizm zaczepiamy analogicznie jak przy 2 fotelu :lol: albo w otworze fotela w którym pasuje .dodałbym zdjęcia ale nie wiem jak :roll:
Opublikowano

dzięki za pomoc, Panowie,

faktycznie, podczas podsuwania fotela do przodu lub odsuwania do tyłu wysokość pasów się zmienia,

nie powiem, zeby to było super wygodne, ale możemy jeszcze sobie troszkę posterować wysokościa fotela, tak aby ułożenie na ramionach pasów było wygodne,

dzieki za pomoc,

pozdr,

e 38 jest najlepsze... po prostu