Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak są zamontowane szerokie nerki w BMW E32? Mam E32 z pomalowanymi na czarno nerkami i chciałbym wymienić na oryginał. Czy to dużo roboty? Na czym się to trzyma?

A przy okazji ogłoszenie małe... może ktoś z okolic chce zamienić chromowane na czarne? :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj z tego co sie orientuje nie bylo fabrycznych czarnych kiedys chyba hella wypuscila taka tuningowa serie z czarnym ale nie mam pewnosci czy to oni ogolnie fabrycznie nie bylo czarnych tylko tuningowe firmy w niemczech bawily sie w cos takiego nawet w shadow linie tez byly z chromem byla partia dla 750 ze mialy te poprzeczne kraty w chromie zeby odroznic 740 od 750 bo po lifcie nawet te same zderzaki przednie mialy z tymi dwoma wlotami na dole

jedyne wyjscie to albo pomalowac choc moze to wyjsc nie ciekawie albo moj kolega kiedys to obkleil folia matowa czarna termokurczliwa i nawet nie najgorzej wyszlo ale przod sie strasznie zlal i wygladalo jakby cos tam brakowalo zwlaszcza z daleka jakby dziura byla

pzdr mirek

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
Witaj z tego co sie orientuje nie bylo fabrycznych czarnych kiedys chyba hella wypuscila taka tuningowa serie z czarnym ale nie mam pewnosci czy to oni ogolnie fabrycznie nie bylo czarnych tylko tuningowe firmy w niemczech bawily sie w cos takiego nawet w shadow linie tez byly z chromem byla partia dla 750 ze mialy te poprzeczne kraty w chromie zeby odroznic 740 od 750 bo po lifcie nawet te same zderzaki przednie mialy z tymi dwoma wlotami na dole

jedyne wyjscie to albo pomalowac choc moze to wyjsc nie ciekawie albo moj kolega kiedys to obkleil folia matowa czarna termokurczliwa i nawet nie najgorzej wyszlo ale przod sie strasznie zlal i wygladalo jakby cos tam brakowalo zwlaszcza z daleka jakby dziura byla

pzdr mirek

ale on napisał, że chce zmienić czarne na srebrne, a nie odwrotnie...

I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
ja ze swojej zmylem czarna farbe rozpuszczalnikiem, i hromu nie naruszylu

Rozpuszczalnikiem wystarczy? I ładnie wszystko zeszło? Dużo się z tym bawiłeś? Jak z bliska to wygląda?

Wkurza mnie to bo w dzień jeszcze to wygląda ale w nocy moja 7-ka jest z przodu taka "bezimienna" :P Czegoś brakuje :)

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam! Trochę odbiegnę od tematu, ale nadal pytanie o nerki. Powiedzcie mi jak to było z tymi nerkami, że były wąskie i szerokie. Od czego to było zależne?Od rodzaju silnika tzn., że szeroki grill byl w silnikach V? Ja mam V8 i mam wąski grill i maskę, ale pewnie spowodowane jest zakupem nie odpowiednich części po stłuczce, którą podobno miała moja e32 :(. [/url]
Opublikowano
na pewno był po stłuczce, a ponieważ na szeroki grill jest dużo drożej więc byle opchnąć samochód w całości gość wsawił wąską maskę!!!! a co do tego co piszesz to się zgadza V12 od początku produkcji miały szeroki gril, natomiast V8 3,0 i V8 4,0 były produkowane od 92 i wychodziły w szerokiej nerce!!

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
na pewno był po stłuczce, a ponieważ na szeroki grill jest dużo drożej więc byle opchnąć samochód w całości gość wsawił wąską maskę!!!! a co do tego co piszesz to się zgadza V12 od początku produkcji miały szeroki gril, natomiast V8 3,0 i V8 4,0 były produkowane od 92 i wychodziły w szerokiej nerce!!

nie ! na zamowienie klienta montowano takze waski grill do v - widzialem osobiscie 750 z 92 roku oryginalnie na waskim grillu ...

tak samo jak za doplata mozna bylo miec np 735 z szerokim grillem

jak sie mialo kase to sie moglo zrobic wszystko w swojej e32