Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
j/w jezeli bylo mieszane przy przebiegu, ale robil to slaby majsterek i teraz komputerowi nie pasuje :)
Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Z tego co wiem czerwona kropka pojawia sie wtedy kiedy ktos kombinowal przy przebiegu (krecil licznik).

Rowniez jezeli zegary sa nieoryginalne i nieprzeprogramowane.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
Dokładnie tak. Jeśli przebieg zapisany w liczniku nie zgadza się z tym zapisanym w komuterze silnika świeci ta kropka.
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano
Dajcie spoko z kropka .Nawet przedszkolak wam zmieni kilometry i nigdy nie dojdziecie oryginalnego przebiegu.To tylko podlonczyc wtyczke,anulowac oryginal i wpisac jaki chcecie,zadnej polityki.Oczywiscie trzeba miec sprzet.Ta kropka nic nie ma do kompa ,bo w e36 przebieg km zapamietywany jest tylko w jednym chipie ulokowanym w liczniku.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
To taka podświadoma sugestia żebyś przemalował lakier na czerwono - czerwone są szybsze :lol:

:shock: :shock: :shock: uuu to zes pomogl koledze :duh: :mad2:

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Ta kropka nic nie ma do kompa ,bo w e36 przebieg km zapamietywany jest tylko w jednym chipie ulokowanym w liczniku.

W e39 masz dostepne 2 miejsca, zegary i modul LCM, ale masz racje da sie to przeprogramowac. Chociaz nalezy podejrzewac, ze cos jest nie tak - jak pisalem mam zalozone nieoryginalne zegary i kropka sie swieci, jak wloze moje oryginalne - kropka w nich nie swieci.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
a mi sie troche swiecila... jak mialem problemy z aku.... kupilem auto nei swiecila sie owgole..potem za jaksi meisiac poswiecila kilka razy po kilkanascie minut iteraz kilka mies spokoj... wiec nie wydaje mi sie aby to bylo z przebiegiem... bo caly czas by jej cos nie pasowalo... wydaje mi sie że to coś od zegarów...
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
Kropka nie ma NIC WSPÓLNEGO z kręceniem przy liczniku, jeżeli w E36 ktoś coś majstrował przy przebiegu NIE MA MOŻLIWOŚCI sprawdzić oryginalnego przebiegu. Przebieg w tym aucie jest zapisywany wyłącznie w zagarach i żadne testy czy kropki nic nie oznaczają
www.turboBMW.pl