Skocz do zawartości

Fotele z e32 do e34 co z elektryką? ZAKOŃCZONE SUKCESEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam zakupiłem fotele skórzane z e32 i są elektryczne i teraz nie wiem czy da sie je podłączyć bo żadnych kostek pod fotelem nie widzę.

Pozatym tylne oparcie jest za szerokie i nie wiem czy przerabiać? :roll:

Edytowane przez MAXBOLO
Opublikowano
fotele się zmieszczą, nie ma obawy, natomiast jak nie miałeś kostek u siebie, to będziesz miał zabawę w podłączeniu, ja sobie odpuściłem.
Opublikowano
hmm, nie za bardzo sobie można odpuscic, bo jak go dopasować do swojej postaci, dziś patrzałem na tą skórę i pod fotelem kierowcy jest kostka z 7 żyłami a pod pasażera 5 żył. :roll:
Opublikowano
ja mam turing i siedzenia z sedana tam nie pasują, ale mój kolega założył sobie z E32 do E34 sedana i na siłę tył mu wszedł
Opublikowano
Witam zakupiłem fotele skórzane z e32 i są elektryczne i teraz nie wiem czy da sie je podłączyć bo żadnych kostek pod fotelem nie widzę.

Pozatym tylne oparcie jest za szerokie i nie wiem czy przerabiać? :roll:

zabawy wielkiej nie bedzie trzeba poprowadzic + i - oczywiscie zabezpieczyc bezpiecznikiem na przewodzie i bedzie smigac,memory napewno nie bedzie, jak masz poduszki to moze byc maly problem lecz nie sadze

Opublikowano
niestety instalacja pasuje tylko do fotela pasażera, do fotela kierowcy są całkiem innego kształtu kostki, nawet rozebrałem swoją i podłączałem do różnych nóżek i nie chciał fotel działać, tylko jakiś przekaźnik pstrykał
Opublikowano
Znacie kogoś na śląsku kto by umiał podłączyć fotel kierowcy z pamięcią z 750 e32 do zwykłej kostki w e34 ? :mad2:
Opublikowano
zrob to na krotko...sterowanie "+" ustaw pod siebie i tak zostaw....zadna filozofia chyba ze masz uszkodzone sterowanie elektryczne w fotelu i dlatego nie trybi.....A jak chcesz to fachowo zrobic to poszukaj ANDRZEJA JARZYNE - szefa wszyskich szefow ;D :dance: :dance:

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

próbowałem na krótko i nic nie chciało się przesuwać, tylko jakiś przekaźnik pstrykał.

A gdzie znaleźć tego Andrzeja Jarzynę? :modlitwa:

Opublikowano

ogień......nie znasz jarzyny? :D :mad2: :mad2:

ja jestem z sosnowca wpadnij

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

DZIŚ SUKCES.

Udało mi się samemu dojść jak to podłączyć i wszystko działa, nawet pamięć foteli.

:roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
DZIŚ SUKCES.

Udało mi się samemu dojść jak to podłączyć i wszystko działa, nawet pamięć foteli.

:roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2:

mam dokladnie ten sam problem teraz z nowymi fotelami, podziel sie wiedza jak to podlaczyles

dzieki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

MAXBOLO jak podłączyłeś pamięć fotela kierowcy??

Właśnie zakładam elektryczne sportowe skóry z podgrzewaniem, z E32 do E34 i fotel działa a pamięć nie.

A tylne kanapy z E32 do E34 po kombinacjach podejdą prawie idealnie, wczoraj własnie załorzyłem sobie takie elektrycznie regulowane do mojej piątki.

Opublikowano

Za całość dałem 1500zł

Mam teraz do sprzedania komplet czarnych skór które wyjełem ze swojej E34, sportsitze ręcznie regulowane podgrzewane z podłokietnikami, tylna kanapa z elektrycznymi zaglówkami jak by ktoś chciał.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam, przepraszam że odświeżam temat, ale teraz problem dotyczy tak i mnie..

Czy jest jakaś osoba na forum która ogarneła ów temat ?