Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!

Mam pytanie co do gazu.. Jaka instalke wybrac do mojego silniczka BMW E36 Compact 1.6 - 94 rok !? Jezeli sekwencje to podajcie mi przyblizona cene instalacji i na co mam zwrócic uwage zeby nie zrobili mi kaszany ?!

Drugie pytanie to o butle - mianowicie chciałbym w kole ,ale ja mam dojazdówke i to montowana od spodu !? Czy nie bedzie z tym problemu i jezeli nie to ile litrów mi tam wejdzie ??

Z góry dziekuje i pozdrawiam posiadaczy Compactów !!

Opublikowano
Kurde.. Dziwne ,bo mi powiedział ze smiało mi załozy w kole (ale nie wie ze tam jest dojazdówka :D ) i powiedział mi 2400zł za wszystko.. Tylko nie wiem na jakich podsespołach ,co o tym myslicie ??
Opublikowano

Ja to myśle :search:

Kolegi kosztowało 3000zł bo założył BRC, Stag-a 300 i jemu pochodne sekwencje możesz założyć do 2500zł, wiem bo sam założyłem. Mam Vector-a i jest dobrze. Co do koła to raczej nie może być, tym bardziej jak masz dojazdówke to mała butla wejdzie.

Pozdro

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
stag300 za 2600 polecam ta instalacje jesli chcesz można zamontować ZAENITA na matrixach za 2500zł tez sie dobrze spisze w ww aucie
Opublikowano

http://www.autopegaz.pl/photos/zbiorniki_gazu/zb2.jpg

Zbiorniki toroidalne podwieszane, do montażu pod podłoga bagażnika, w miejsce koła zapasowego, np. w autach francuskich.

Pojemność 34 - 60 l. ( http://www.autopegaz.pl/pol )

Znalazłem odp na swoje watliwosci ;) wiec sie nimi podziele :D mam tylko pytanie ,czy ktos ma taka butle w kompakcie i ile mu do niej wchodzi gazu..!?

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak masz glebe to bedzie wystawać tzn. bedzie nisko nad ziemia ale raczej nic nie zrobisz takiemu zbiornikowi bo zrobiony jest z 3mm blachy wiec spox nawet jak zawiśniesz na nim.

CO DO WYSTAWANIA TO KUMPEL UPARŁ SIE I DO PUGTA 406 ZAMONTOALISMY ZBIORNIK PODWIESZANY 34L A ON ZAŁOŻYŁ SOBIE JESZCZE POD ZBIORNIK DOJAZDÓWKE :mrgreen:

Trzeba mieć fantazje co nie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam ja mam compacta z silnikiem m44b19 instalacje gazową BRC a butla w miejsce koła zapasowego pojemność butli 38 litrów minusem takiego montażu jest to żebutla wystaje więcej niż dojazdówka