Skocz do zawartości

zamienniki wisko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!Mam do wymiany wiskoze czy ktos wie czy do disla pasuje wisko od bezyny moze sa jakies zamienniki z innych marek(tansze)
Opublikowano
  • Autor
Znalazlem u siebie w miescie w hurtowni wisko za 240 zl nowka na gwarancji.
Opublikowano
Znalazlem u siebie w miescie w hurtowni wisko za 240 zl nowka na gwarancji.

Bierz to tanio !! ja zapłaciłem 270 pln i to juz po znizce

Bayerische Motoren Werke
Opublikowano
czy mozecie mi powiedziec jak wymienic to wisko
Opublikowano
nie wiem czy to jest dla Ciebie drogo ale chyba nie znajdziesz taniej ja kupowałem od tego człowieka i mogę Ci go polecić http://www.allegro.pl/item192086233_sprzeglo_wentylatora_bmw_2_5_td_tds_visco.html

poprostu skontaktuj się z nim a on Ci podpowie

też kiedyś coś kupowałem od gościa - to starszy facio, który poinformował mnie, że BMW to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna, a że czasem go widuję, to wiem, że jeździ już kolejną beemką - polecam odbiór osobisty - można sobie fajnie pogadać o betach, bo gość ma wiedzę

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
Witam!Mam do wymiany wiskoze czy ktos wie czy do disla pasuje wisko od bezyny moze sa jakies zamienniki z innych marek(tansze)

ja bym kupił behr... mozesz kupic jakies zamiennik w nizszej kwocie... jesli chodzi o oryginal to malo malo malo prawdopodobnie....

co do linku kolegi geroo ... rzeczywiscie polecam zakupy u tego Pana... kupowałem tam kilka rzeczy min.. visco amorki termostat i kilka pierdol od bmw... bardzo fajny Pan... tez Kochajacy bmw... jak my mysle wszyscy tutaj...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg