Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem ze wskaznikiem paliwa mianowicie po zatankowaniu wszystko jest pieknie wskazowka pokazuje te 15L, po jakims czasie gdy samochod sie zagrzeje do swojej normlanej temp. zgasze go i po chwili ponownie odpale to wskazowka wskazuje nagle 30L a tyle przeciez nie tankowalem i tak jakis czas sie utrzymuje dopiero pozniejh jak zgasze autko jakas dluzsza chwile nie jest na chodzie to wszystko wraca do normy, jezeli wie ktos w czym problem to prosze o pomoc bo nie chcialbym zeby kiedys mi na drodze stanelo:)
Opublikowano
bylem pod komputerem poniewaz mialem problem z ABS em skasowali mi blad i innych nie bylo wiec moze to jest cos innego hmm?ale pojade jeszcze raz zapytam co i jak pzodrawiam
Opublikowano

Witam!

Nie chodzi o błąd. Na kompie możesz odczytać wskazania każdego z pływaków osobno. Jeżeli auto stoi w miarę poziomo to powinny wskazywać tak samo.

Pozdro!

Opublikowano
tym sie nieprzejmuj to stary problem. pamietaj ze zawsze zazwyczaj pomaranczowe zapali ci sie i zawsze po dluzszym postoju np rano pokazuje w miare prawdziwe wskazania
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
Witam a czy wyjmując pływak z baku samemu czy akumulator ma być odłączony czy nie przeszkadza.A może ma ktoś z was instrukcjion jak wyjąć pływak z 540i.Dzieki
Opublikowano
Akumulatora nie musisz odłączać. A wyciągnąć go bardzo łatwo. Odkręcasz dekiel, odłączasz wszystko i odkręcasz go za pomocą młotka i śrubokręta.