Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam BMW E 32 3,5 rok 1990 , proszę o opis lub podpowiedź od czego są bezpieczniki ułożone w rzędzie same 30 A ,pod tylną kanapą ponieważ mam jeden spalony i nie wiem od czego on jest ponieważ nie posiadam żadnej instrukcji ani opisu.A nic nie zauważyłem żeby mi coś nie działało , oprócz kompa który nie wyświetlał wszystkich funkcji po zakupie auta. A działa mi w nim tylko godzina i data , ile można przejechać kilometrów na danej ilości paliwa i stoper.

I ma może ktoś instrukcje do tej werji BMW?

Pozdrawiam.

Opublikowano
bardzo możliwe że nie masz ogrzewania tylnej szyby przez ten bezpiecznik. ja się zastanawiałem gdzie on jest w zimie gdy mi zaparowała szyba i nie mogłem znaleźć przepalonego w skrzynce komory silnika
obecnie Alfa 156 GTA SW
Opublikowano
Dzięki ale odpowiedzcie czemu mi nie działają wszystkie funkcje komputera pokładowego.Działa tylko zegar , temperatura,data.A nie pokazuje mi spalania w danym momencie i średnie spalanie. Proszę o pomoc jak to naprawić.
Opublikowano
Wielkie dzięki za link rozpiski bezpieczników , ale może ktoś jeszcze podpowie co jest nie tak z moim kompem - czemu nie wyświetla mi spalania w danym momencie oraz innych opcji opisanych wyżej.