Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktos wie gdzie w polsce mozna dostac czesci od HAMANN-a czy trzeba prosto od producenta z Niemiec czy jest jakis dystrybutor w polsce ?

Adamus

-----------

Opublikowano
No właśnie, troche to dziwne.... Czy te niemczury z nami w kulki lecą :?: :?:

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
no i tu jest problem bo jak mam je kupic jak po niemiecku nie rozmawiam a na maila nie odpisuja ......... bo widza ze pl pewnie jak tu dostac te czesci a paczka ze stanow ile ?:D moze ebay niemiecki ;p

Adamus

-----------

Opublikowano
Wpolsce pewnie niema bo unas ceny w salonie już zcinają z nug a co do piero u orginalnego tunera. Moze stwierdzili ze jesteśmy biednym krajem ale jak by postawili chociaż jeden to y się mocno żdziwili. :twisted2:
Jestem samoukiem w dziedzinie samochodu, więc proszę o wyrozumiałość.
Opublikowano
Ręczny i gałka była kiedyś na allegro jak trafie znowu dam ci znać. Co do reszty to chyba zdeka problem zostaje wysłkowo albo ebay

Sambo mą religią mata moim niebem

"Rickson"

Opublikowano
wsylal mi koles maila od HAMANN-A z czesciami po angielsku i cenami czesci na export chce ktos to mu wrzuce na maila ;] albo zlinkuje pozniej na serva ;] pozdro

Adamus

-----------

• 2 lata później...