Skocz do zawartości

HaMANN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktos wie gdzie w polsce mozna dostac czesci od HAMANN-a czy trzeba prosto od producenta z Niemiec czy jest jakis dystrybutor w polsce ?

Adamus

-----------

Opublikowano
Polska nie ma jeszcze legalnego dystrybutora oryginalnych czesci Hamann-a. Tego typu instytucje istnieja juz miedzy innymi na Wegrzech i Ukrainie.
Opublikowano
No właśnie, troche to dziwne.... Czy te niemczury z nami w kulki lecą :?: :?:

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
  • Autor
no i tu jest problem bo jak mam je kupic jak po niemiecku nie rozmawiam a na maila nie odpisuja ......... bo widza ze pl pewnie jak tu dostac te czesci a paczka ze stanow ile ?:D moze ebay niemiecki ;p

Adamus

-----------

Opublikowano
Co chcesz sobie kupić

Sambo mą religią mata moim niebem

"Rickson"

Opublikowano
  • Autor

TLUUUUUUMIK po 1 sze po 2 gie reczny i galke zmiany biegow nakladki na pedaly i wkladki do halogenow z przodu do m3 zderzaka :) detale ;] ale fajneeeeee TLUMIK MIARZDZY POSLUCHAJ

http://www.youtube.com/watch?v=givhcbu9Rn4

Adamus

-----------

Opublikowano
Wpolsce pewnie niema bo unas ceny w salonie już zcinają z nug a co do piero u orginalnego tunera. Moze stwierdzili ze jesteśmy biednym krajem ale jak by postawili chociaż jeden to y się mocno żdziwili. :twisted2:
Jestem samoukiem w dziedzinie samochodu, więc proszę o wyrozumiałość.
Opublikowano
Ręczny i gałka była kiedyś na allegro jak trafie znowu dam ci znać. Co do reszty to chyba zdeka problem zostaje wysłkowo albo ebay

Sambo mą religią mata moim niebem

"Rickson"

Opublikowano
  • Autor
wsylal mi koles maila od HAMANN-A z czesciami po angielsku i cenami czesci na export chce ktos to mu wrzuce na maila ;] albo zlinkuje pozniej na serva ;] pozdro

Adamus

-----------

• 2 lata później...
Opublikowano
Czy posiada Ktoś informacje w jaki sposób można uzyskać listę cen produktów Hamann?