Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniżej zamieszczam schemat bezpieczników przetłumaczony przeze mnie z jezyka włoskiego...

Schemat z auta BMW E39 2.5 TDS 98 rok

Jeśli coś skopałem to prosze o PW :roll2:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//krisssss.republika.pl/schematBMW.jpg

Opublikowano
dobra sprawa tylko jak bys mogl zamiescic skan lub fotke albo taki diagram jak wyzej w orginale tj. w wersji wloskiej to moze ktos inny do innego modelu by sobie dobral-przetlumaczyl. z gory dzieki od wszystkich szukajacych-potrzebujacych rozpiski po polsku. pozdro
Opublikowano

sprawdzałem ten schemat ze wszystkimi skanami jakie pojawily sie na forum naszym i bmw sport w róznych wersjach jezykowych i z samochodow o roznych pojemnosciach. Stwierdzam, że jest on w 99 % zdogny z dieslami jak i benzynowcami. Różnicą jest to ze w niektórych przypadkach za działanie jakiegoś urządzenia odpowiadają 3 bezpieczniki a w innych dwa. Jakby ktoś porównywał to ze swoją rozpiska w jezyku niemieckim to jest inna kolejność natomiast włoski tak jak było na rozpisce (po włosku było to alfabetycznie)

Pozdrawiam

Opublikowano
dobra sprawa tylko jak bys mogl zamiescic skan lub fotke albo taki diagram jak wyzej w orginale tj. w wersji wloskiej to moze ktos inny do innego modelu by sobie dobral-przetlumaczyl. z gory dzieki od wszystkich szukajacych-potrzebujacych rozpiski po polsku. pozdro

Nie wpadłem na to :)

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//krisssss.republika.pl/schematBMWI.jpg

Opublikowano
Dzieki stary. Teraz to i ja sobie przepisze, lecz u mnie rozni sie wloska rozpiska ale w 90% pomogles mi i innym z wloska rozpiska- pochwalka dla ciebie :cool2:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
świetna sprawa, napewno się przyda, u mnie też po włosku i ciężko coś było zrozumieć dzięki :cool2:
jesli coś byście chcieli z włoskiego na polski to jestem do dyspozycji zawsze pozdrawiam
na volta core el can na volta core el lievore