Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ladne cacko, tylko zanim kupisz sprawdz wszystko, silnik, geometrie, stan zawieszenia, ja po kupnie troche wlozylem, ale z drugiej strony to wole byc swiadom co zrobilem dla siebie :D
Opublikowano
te aluminium to może tylko oklejone ? zrasztą tak jak przemo piszesz żecz gustu a jeśli auto będzie jezdzić bezawaryjnie to drewienka można wymienić
Opublikowano

Koledzy powoli, czemu mówicie, że jest łądny!? Patrzycie na niego przez pryzmat FELG od M6... Dodają uroku, ale nie jest to jakies piękne auto, widać, że troche od życia już dostało... Nieoryginalna gałka zmiany biegów, kierownica wytarta do bólu, brak CD (może jest zmieniarka), klapka nad kaseciakiem się nie zamyka (częsty mankament E39) może jest otwarta... Maska lalka, aż dziwne... Wkońcu to 11-latek, więc jakieś odpryski mieć musi... a tu nic :) Przebieg... 180 000 przez 11 lat? Strasznie mało... Ale takie małe przebiegi to przywara starych samochodów... :) Radzę zerknąć na nowe 5 jakie mają przebiegi te 2, czy 3 letnie... I uwierzcie mi, że 11 letnia E39 wątpliwe, żeby miała 180 000 km... :twisted2:

Pytanie czy warto zapłacić 3000 zł więcej za ten samochód bo ma takie felgi... Takie felgi w 18" na allegro za nówki płaci się 2300 zł... do tego opony, zależy w jakim stanie są te... Ale za 6 mm trzeba za komplet dać okolo 1000 zł... A masz nowe felgi i opony w bardzo dobrym stanie...

Kolejna sprawa to silnik, 3.5 litra... Trochę to pali... Nie wiem jak to chodzi w gazie... Ja się na temat gazu nie wypowiadam, bo mam złe wspomnienia, a nie chce rozpętywać wojny między nami :) Według mnie to gaz zawsze w jakiś sposób źle oddziaływuje na silnik i tyle :) hehe...

A kończąc... Poprostu, trzeba jechać obejżeć i się przejechać... Sprawdzić dokładnie silnik, bo mały nie jest i części nie są tanie... Ja osobiście proponowałbym coś w DIESLU, albo w mniejszej benzynie...

Jeszcze jedno! Czy uroku dodają mu te wieśniackie lusterka od starego M3?

POZDRAWIAM!!!!!!!

Pozdrawiam,

Karol

Opublikowano
nie można ocenić stanu technicznego po zdjęciach więc piszemy tylko o wyglądzie, trzeba jechać i zobaczyć, na przebieg w Polsce nie ma co patrzeć bo i tak niczego prawdziwego się nie dowiemy