Skocz do zawartości

[E39] warto kupić taką dokładkę zderzaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie taka dokładka przedniego zderzaka, czy warto kupić od tego sprzedającego? A może polecicie jakiś inny sprawdzony sklep z takimi rzeczami. Pozdrawiam

link do aukcji http://www.allegro.pl/item178934493_bmw_e39_e_39_spoiler_przod_pod_zderzak_tfb_tuning.html

"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano
ładny ale wiesz że jak jest surowy to trzeba się przyłożyć by wyglondał tak jak na zdjęciu ?
Opublikowano
  • Autor
Tak wiem, ale może lepiej byłoby kupić oryginał? :D
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano

orginalny będzie conajmniej 10-cio krotnie droższy. ale obawiam się żeby był ładny efekt bedziesz musiał założyć i progi i dokładkę tyłu. Poprostu sam przód będzie wyglądał nie obraż się wieśniacko. A nie taki efekt chyba chciałeś osiągnąć.

Pozdrawiam.

Tylko dla serii 7 www.7er.pl!!!
Opublikowano
Dobrze Kronos zauważył rużnicę w cenie bo musisz pamiętać że jak będziesz miał pecha to cieszyć się tym będziesz do pierwszego krawężnika (nie mylić z policjantem z prewencji) :twisted2:
Opublikowano
  • Autor
I dlatego chciałbym się dowiedzieć, czy może ktoś już kupował od tego sprzedawcy taką dokladkę, czy ten produkt jest wart zachodu :roll:
Opublikowano
wszystkie są tak samo zrobione a z takimi dokładkami jak nie uszkodzisz mechanicznie to niema problemu gorzej z tymi "skrzedłami" na tył albo się rozwarstwiają albo urywa je pęd powietrza a musisz pamiętać do czego to montujesz bo inaczej jest w maluchu przy 120km/h a co innego w BeeMie przy 240km/h
Opublikowano

jeżeli to będzie porządnie zamontowane i pomalowane to powinno być ok

wygląda całkiem fajnie

Opublikowano
ciekawe po co to montowac tandeta jak chcesz poprawiac po fabryce kupuj cos co bedzie warte tego typu ac schnitzer hamann itp. :cool2: :mrgreen: http://www.hamann-motorsport.de/index_start.php
Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)
Opublikowano
a mowilem ze jestem najmadrzejszy :mrgreen:
Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)
Opublikowano
dziękuję za rady, trochę poszperałem i znalazłem oryginalny produkt ZENDERA i chyba właśnie ten zakupię: http://www.zender-tuning.com/bmw_5er_e39_tuning_Poland.html

:D

jak chcesz podaj maila wysle ci kilka fotek jak wyglada ten zender z kilku perspektyw. Polecam w 100 %