Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam pytanie-wymieniłem z przodu amorki firmy BILSTEIN i jadąc po po tzw. kostce itp. słychać delikatne pukanie z przodu.Co to może być?

:jawdrop: :jawdrop:

Opublikowano

WITAM

Sprawdź łączniki stabilizatora moim zdaniem to jest przyczyną stukania , na naszych drogach nie wytrzymują długo :wink:

Opublikowano
wjedz na kanal i sprawdz wszystkie laczenia gumowe,bardzo mozliwe ze to lacznik stabilizatora lub sworzen wachacza,amory nie maja raczej nic do pukania jak dobrze zalozone
Opublikowano
WITAM

Sprawdź łączniki stabilizatora moim zdaniem to jest przyczyną stukania , na naszych drogach nie wytrzymują długo :wink:

ostatnio wymienilem własnie łączniki stabilizatora po podobnych objawach kupilem takie po 25zł na allegro przejechalem nie cale 10tyskm i znów zaczyna pukac.

Opublikowano
WITAM

ostatnio wymienilem własnie łączniki stabilizatora po podobnych objawach kupilem takie po 25zł na allegro przejechalem nie cale 10tyskm i znów zaczyna pukac.

Ciekawe ile wytrzymaja orginaly po 120zł za sztuke :mrgreen:

Sam ostanio kupilem te polskie laczniki stabilizatora po 22zł na Allegro, zobaczymy ile mi wytrzymaja :mrgreen:

Opublikowano
No ja właśnie załozyłem oryginał łącznika stabilizatora i wytrzymał 1,5tyś km. szok!!! wyrobilas sie sruba mocujaca. :jawdrop: z drugiej strony zalozylem jakiegos za 25zl i przejechalem na nim 15 tys i cichutko jak masiem zasiał.