Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy możecie udostępnić zdjęcia deski E46 z zamontowanym niefabrycznym odtwarzaczem? Chodzi o rozstrzygnięcie wiecznego dylematu: czy da się "estetycznie" zastąpić fabryczny sprzęt.
Opublikowano

http://img513.imageshack.us/img513/4199/radio1pz.jpg

no coz, ja uwazam ze nie jest to estetyczne , zamontowalem tak radio u siebie i jak zobaczylem jak to wyglada kupilem orginalne radio z CD ( cala srodkowa konsola jest pochylo a po zamontowaniu radia (pionowo) pozostaja po bokach brzydkie kanty,dziury

E46 320d 2001r. - BLACK SKORA,XENON :-)) WKROTCE CHIP

http://xs414.xs.to/xs414/07143/654968.JPG

Opublikowano
No wybor nalezy do Ciebie, wiadomo ze oryginalne owiele ladniejsze, jednak jakoscią nie grzeszzy. Ten soniacz wyglada strasznie w tym miejscu. Moje alpine wyglada 100 razy lepiej... ale to kwestia gustu :D

Xdrive

Koder

Opublikowano
No wybor nalezy do Ciebie, wiadomo ze oryginalne owiele ladniejsze, jednak jakoscią nie grzeszzy. Ten soniacz wyglada strasznie w tym miejscu. Moje alpine wyglada 100 razy lepiej... ale to kwestia gustu :D

Co do soniaka to się zgadzam. Alpine chętnie bym obejrzał, bo to jedyna marka, którą bym chyba zaakceptował z wyglądu.

Opublikowano

Co do soniaka to się zgadzam. Alpine chętnie bym obejrzał, bo to jedyna marka, którą bym chyba zaakceptował z wyglądu.

Jak bardzo chcesz, zrobie fotke. Mam 9851r

Xdrive

Koder