Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witaj!

przebieg bardzo atrakcyjny może?

gość porobił tyle fotek ale fotel kierowcy okroił a szczególnie lewa strona jest ważna, nie wiem może sie tak błyszczy ale kierwonica po lewej stronie łysa

prawa strona listewka pod lampą źle spasowana ale to ze zdjęć ciężko coś powiedzieć na 100% i łatwo pózniej na komputerku poprawić

mam eclipsa który ma 230.000km i kierownica nie wytarta a to przecież nie jakość BMW

niech Ci dosle nowe zdjęcia i np.tej książki serwisowej itd co tam uważasz

Pozdrawiam

Opublikowano
tam gdzie jest ta listewka zle spasowan po prawej stronie!!!! zdezak ma wieksza szceline nad listewka......niz z lewej strony
BMW- Bedziesz Mial Wrazenia
Opublikowano

jak widzę aukcja skończyła sie bez ofert.

jeżeli to autko nie było tłuczone to ja także nigdy nie byłem tłuczony

:doh:

taki przebieg w tym roczniku to należy między bajki włożyć.

dobrze, że sobie odpuściłeś.

czasami się mylę
Opublikowano

E39 z 2003r które sprzedaję ma 130tyś km przebiegu i ani kierownica, ani fotel kierowcy nie mają najmniejszego uszczerbku na zdrowiu, a w tym kierownica wytarta jakby miała przynajmniej 2 razy więcej przebiegu.

Widziałem e39 po 200tyś i fotel kierowcy był w całkiem przyzwoitym stanie.

W Niemczech auta 2-3 letnie mają grubo powyżej 200tyś, a u nas 6-7 letnie poniżej 150tyś. Coś w tym chyba jest, liczniki są cofane nagminnie.

http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png
Opublikowano

Oczywiście przebieg trzeba liczyć X4 ale nie przeginajcie z jakimiś detalami. Samochód ma 9 lat i nie kosztuje 300 tyś. To nie salon tylko ogłoszenie na stare auto.

Witam!! Czyli trze ten wóz odpuscić ????? no nie??!!!!! Dzięki za podpowiedzi

Jak tak będziesz podchodził to nic nie kupisz. Ze zdjęć nic nie wynika. Trzeba jeździć i sprawdzić ze 30 samochodów, żeby trafić coś ciekawego.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Witam!! Czyli trze ten wóz odpuscić ????? no nie??!!!!! Dzięki za podpowiedzi

Czemu ? bo zderzak ma inny odcień a listewka troche jest nie spasowana :duh: wystarczy, że był zarysowany przy parkowaniu i później zdejmowany do malowania.

Żeby wypowiedzieć się na temat auta trzeba ja zobaczyć na żywo a nie wróżyć ze zdjęć. W autentyczność przebiegu to bym tu zbytnio nie wierzył.

Nie można się ślepo sugerować stanem kierownicy bo bardzo dużo zależy od tego w jakich warunkach auto jeździło. Jeśli ktoś jeździ po mieście często wsiada i wysiada to wiadomo, że fotel i kierownica będzie niszczyć się szybciej, ponadto w autach z Włoch te elementy są bardziej podatne na zniszczenie z uwagi na wysokie temperatury. Co innego gdy fura lata na autostradach - widziałem już samochody z przebiegami 400.000 i idealnymi kierownicami.

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano

Czemu ? bo zderzak ma inny odcień a listewka troche jest nie spasowana :duh: wystarczy, że był zarysowany przy parkowaniu i później zdejmowany do malowania

tak oczywiście można zdjąć lakierowac itd ale w ogłoszeniu pisało

"jesli ktos szuka autka nie malowanego nic nie grzebanego "

i dlatego się czepiam jesli ktoś by napisał zderzak był obtłuczony przez kamienie czy obtarty i lakierowany ok nie ma sprawy ma kilka lat rzetelny opis a tak sciemniacz i tyle

Pozdrawiam

Opublikowano

No własnie "jesli ktos szuka autka nie malowanego nic nie grzebanego "

wszyscy kłamia jak nie wiem co, mówie ze rozumie ze auto jest nie nowe i nie kosztuje 300 tyś, ale po co pisać takie głupoty, jak miałem ostatnio: jade do gościa mówi mi przez telefon ze super stan nie malowany nie zarysowany bezwypadkow; przyjeżdżam oglądam i pierwsze moje spostrzeżenie ma rózne z przodu lampy jedna całkiem nowa a druga widac ze jest z tego auto, więc zadaje pytanie jak to sie ma z opisem, na co gość mówi a jeżeli troche był malowany to pprzeciez nic takiego.

A przebiegi jakies takie ze z tych przebiewgów wynika ze wszystkie samochody sprowadzone prawie cały czas stały w garażu. Prawda taka ze o tym jaki przebieg i co było z tym samochodem wie tylko sam ten samochód!!!! :evil:

Opublikowano

Ludzie w każdym aucie znajdą się jakieś niedociągnięcia podejrzewam, że to BMW jest z Włoch a tam zderzaków używa się do parkowania. Jakie to ma znaczenie czy zderzak był malowany czy nie a jeśli np. miał malowane drzwi czy błotnik po jakiejś obcierce parkingowej to co już złom nie BMW ? Pomijam tu już kwestię prawdomówności właścicela bo nie wierzę nikomu kłamią prawie wszyscy nie tylko handlarze ale i lekarze, dzienikarze, wykładowcy na wyższych uczelniach itp. (kupuje od lat auta w Polsce i wszystko już widziałem).

Jesli ktoś chce jeżdżącej perfekcji z 98r. nigdzie nie malowanego, z oryginalnymi lampami szybami itp niech wogóle nie zawraca sobie głowy szukaniem bo takich aut praktycznie nie ma a jak się jednen znajdzie to będziecie później pisać, że ktoś na głowę upadło bo chce jakieś kosmiczne pieniądze.

Na podstawie zdjęć niewiele można powiedzieć tylko oględziny pozwolą ocenić faktyczny stan a idealne samochody stoją w salonach.

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano
" idealne samochody stoją w salonach" - niezawsze, czasami potrafią z lawety spaść i je wklepują i sprzedaja jako nowe, a później szpachla odpada :duh:
Opublikowano

ja oglądałem ten samochodzik!!!!!!!!!!!!!!!!

Zrobiłem 800km żeby go obejrzeć i nie zrobił na mnie dobrego wrażenia!!!!!!!!!!!!!!

- Co do przebiegu to jakąś tam książke miał!! Skóra na kierownicy faktycznie nie robi dobrego wrażenia ale za to ta na fotelach łącznie z kierowcy jest po prostu piękna nie widziałem w używanym aucie tak ładnej jeszcze, kierownica no cóż może to faktycznie od temperatury we Włoszech

- auto ma zajebistą ryse od środka błotnika do końca tylnych drzwi po lewej stroni bodajże którą ktoś zamalował.... niestety ciemniejszym odcieniem. Prócz tego lekkie przetarcie z tyłu błotnik + zderzak

- silnik nie kopci chodzi równiutko lecz robi delikatnie tkie wuuu jakby jakieś łozysko sie zacierało

- ręcznego nie ma, drzwi nie chcą sie ryglować przyciskiem przy skrzyni, kontrolka od poduch sie świeci, nieciekawie puka(wali klapa), zmieniarka nieorginalna w dodatku gość nie umie jej obsłużyć wieć nie działa chyba wogóle btelefon nieorginalny, jest też kilka uchwytów chuj wie do czego

- najbardziej rozbroił mnie wyłącznik w bagażniku odłączający całe zasilanie łącznie z alarmem, sprzedający twierdził że do wymiany akumulator bo co rano rozładowuje sie wg. mnie ktoś przkombinował z elektroniką i sie robi gdzieś zwarcie albo cały czas coś pobiera prąd dlatego wyłącznik. Żeby było śmieszniej już pomijając że po wyłączeniu przełącznika nie chodzi również alarm i centralny nie można sie później auta odpalić bo żeby to zrobić trzeba włączyć zasilanie a żeby włączyć zasilanie trzeba otworzyć bagażnik albo szybe w nim lecz nie zrobimy tego gdyż otwierają sie elektrycznie :doh: !!!!!! więc musimy wejść normalnie i zanurkować do bagażnika!!!!!!!!!!!!!11 :jawdrop: :cool2:

co do blacharki ogólnej no to ogólnie ok ale miałem zastrzeżenia do kilku listewek właśnie

Opublikowano
Witam! Wszystkim bardzo dziękuje!!! I stwierdzam: każdy samochód to inna "bajka" wszyscy piszą "bezwypadkowy itp" jak dochodzi do oglądnięcia to zaczynają wymyślać rózne to naprawde rózne bajki. Dochodzę do wniosku że trzeba szukać i pytac sie czy był mocno bity, czyli szukać mnie bitego mnie zniszczonego, bo każdy przynajmniej kótry oglądałem to zawsze coś wychodziło w trakcie oględzin i wtedy sprzedawca zaczyna nawijać jakąś dzowną BAJKĘ. jestem zdesperowany!!! :evil: