Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc

kupilem fele z oponami i okazalo sie ze przednie opony sa zle zebrane /pewnie slaby amorek u poprzednika/ na tyl nie beda pasowac nie ten rozmiar.

zostaje wymiana opon, ale jest tez pomysl tylko czy dobry.

zalozyc fele na tyl i dac mu w palnik, tak zeby je zedrzec /w ramach rozsadku/.. moje amorki sa ok wiec teoretycznie opona moze sie wyrownac..?? teraz mi to strasznie przeszkadza bo opony budcza.

Pozdro

Opublikowano
Pomysł nie rewelacyjny, ale jeśli pomoże. Po co takie badziewie kupowałeś, to chyba można było ocenić gołym okiem.
Opublikowano
kolego wystukany bierznik tym nie załatwisz sprawy ta opona jest już do spolenia na maxa nie wyrównasz jej bieżnik już do płutna pędzie hałasował
Opublikowano
czesc

kupilem fele z oponami i okazalo sie ze przednie opony sa zle zebrane /pewnie slaby amorek u poprzednika/ na tyl nie beda pasowac nie ten rozmiar.

zostaje wymiana opon, ale jest tez pomysl tylko czy dobry.

zalozyc fele na tyl i dac mu w palnik, tak zeby je zedrzec /w ramach rozsadku/.. moje amorki sa ok wiec teoretycznie opona moze sie wyrownac..?? teraz mi to strasznie przeszkadza bo opony budcza.

Pozdro

Sory ale to chyba najgłupszy pomysł jaki wyczytałem na tym forum. Jak Ci opony nie pasują to je zmień na inne a te zostaw na zapas...