Skocz do zawartości

E36 316i V-Max

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sprawdzałem ale na autostradzie a4 ,powiem że bardzo głupie pytanie bo tacy kierowcy to zabójcy, ale powiem że pojdzie.ALE UWAŻAJ NA INNYCH!!!!!
Opublikowano
Moja coupe tez z małymi trudami ale w niemczech na autobahnie pociagnela 200 km/h :norty:
Opublikowano
moj tez poszedl, ale na pewno nie przyszlo mu to z latwoscia. raczej nie polecam tego robic. ja po prostu chcialem raz sprawdzic czy dojdzie do 200 i doszlo. kapcie mam 215/45/17
Opublikowano
tak jak koledzy pisali 200 na autobanie ( na niemieckiej benzynie! ) w Polsce juz tylko 190 :( Przebieg auta ponad 220 tys
Opublikowano
Dlugo trzeba bylo czekac ale dala rade, 2 stowki lecialem...1 RAZ...i nigdy wiecej :nienie:

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
tak jak koledzy pisali 200 na autobanie ( na niemieckiej benzynie! ) w Polsce juz tylko 190 :( Przebieg auta ponad 220 tys

mit o niemieckiej benzynie to raczej bajka. niedawno czytalem test oleju napedowego, porownano wiele probek w tym jedna ze stacji z Niemiec i wyszlo na to, ze najlepsza byla on ultimate z bp... pozdrawiam

Opublikowano
Ciekawe,kiedyś miałem 1.8 i jak dobrze pamiętam to w książce pisalo jakieś 195km/h a wy z e swoich 1.6 wyciągacie 200km/h ? chyba na lotniczym paliwie.Pozdrawiam
Opublikowano

Juz w nie jednym temacie sie wypowiadalem, bardzo podobnym temacie

Skoro tylu pisze ze da to moze i da rade... ja wiem tyle ze mam sprawnego isa czyli ma te 140km przyspieszenie sprawdzone gps-em 10s do 100km i na autostradzie raz czy 2 sprawdzalem i max doszedlmi do 207 lub 209mniejsza o to i mialem wtedy 6tys obrotow , wiec nie wiem jak 1.6 tyle daje rade :mad2: :jawdrop:

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto

Opublikowano
Jak bede jechal gdzies gdzie mozna sie tyle rozpedzic (bo naprawde trzeba spory kawalek) to Ci pokaze ze sie da - nakrece filmik i nikt juz nie napisze ze to mit :mrgreen:
Opublikowano
cos Ci slabo ten is idzie,mozna z 215 wyciagnac m42 i m44.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Na autostradzie z Wrocka 198km/h w/g GPS, licznik wskazywał jakies 205km/h. Raz jechałem A4 to iraz miałem możliwość sprawdzić ;)
Opublikowano
raz tylko sprawdzałem prędkość maksymalną swojego 316. na A4 poleciał 215km/h. nigdy tego nie powtarzałem. pozdrawiam
Opublikowano
cos Ci slabo ten is idzie,mozna z 215 wyciagnac m42 i m44.

To zeczywiscie masz podstawe do takich komentarzy :duh:

Bo 209 a 215 to zeczywiscie kaszana....oddam go na kapitalke, bo nie powiem ze mialem 6tys wiec zostalo 500 obrotow niby.... i tak na marginesie to mnie to rybka bo i tak nie ma gdzie tyle jechac a przyspieszenie do 100 mam lepsze o 2 dziesiate sekundy :mad2:

Z checia zobaczyl bym taki filmik 1.6 200km/h , albo lepiej ....215 :dance:

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto

Opublikowano

Koledzy sprzeczacie sie o minimalne roznice w predkosciach ale nikt nie napisal ze:

PREDKOSC NA ZEGARACH A PREDKOSC RZECZYWISTA TO DWA ROZNE POMIARY !

Jak Ktos z Was ma OBC to dokladniejsza predkosc mozna sprawdzic sobie w ukrytych testach - TEST. Nr 08

PZDR

Opublikowano

Jakos niewidac :lol: Przeciez kazdy moze miec inna predkosc na liczniku przy tych samych predkosciach: oprocz przeklaman licznikowych trzeba tez brac pod uwage rozmiar opon i to powinniscie podawac w pierwszej kolejnosci.

p.s. Rayzel pozdro z okolic :mrgreen:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
oprocz przeklaman licznikowych trzeba tez brac pod uwage rozmiar opon i to powinniscie podawac w pierwszej kolejnosci.

A to co? :P Heheheh, przy poprawnie odbranych rozmiarach nie ma to kompletnie znaczenia chyba że ktoś jeździ na 17', a opona 55.