Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam dziwne objawy jak jade to temp mi wskazuje czasem prawidlowo a w ciagu kilku sekund skacze wyzej po chwili powraca i znowu skacze gdy zgasze auto i po paru minutach zapale jest ok(te wachania strzalki dzieja sie w ciagu kilku sekund takze temp nie moglaby tak skakac) te objawy nie zdarzaja sie za kazdym razem czy to siada mi czujnik temp

pozdro

Opublikowano
Moze to byc faktycznie czujnik, lub moze jakies chwilowe przebicie na kabelkach, ktore powoduje zaklamania. Musialbys poogladac dokladnie instalacje elektryczna.
Opublikowano
spróbuj jeszcze odpowietrzyć układ , ja miałem tak po zdjeciu głowicy, gromadziła sie para potem przepychało , i znów to samo ,układ był zapowietrzony :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

Witam

Gdyby ktoś z kolegów lub koleżanek z Krakowa miał w teraźniejszości lub w przyszłości mieć problemy ze swoją BMW polecam z czystym sumieniem Pana Jarka . W trzy minuty zdiagnozował mi usterkę z podłączeniem komputera włącznie ( a ma jako chyba nie wiem czy nie jedyny MODIKA II ) . Ze swoją skrzynią jeździłem nawet do M-Cars i mi powiedzieli ,że chętnie ,że owszem ale to potrwa i nie mają Modica II i żeby czekać , że tak na opis to Oni nie wiedzą i.t.d , i.t.p.

Pan Jarek w kwadrans sprawę załatwił a i sterownik miał. Szybko , miło i na drożyznę nie narzekam.

Tel. do Pana Jarka 501464109 ul. Siarczana 57 ( Borek Fałęcki)

Pozdrawiam.

Nadal dobrze mnie się jeździ :)

Kasa dla Ciebie