Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ok juz niewazne - udalo mi sie dzis dokupic te czesci....ale na debili-zlodziei trzeba uwazac

mnie raz dziabneli chromowane wentyle przy alusach :duh:

przeciez to 5zl za sztuke. :duh: niech ktos zlapie tutaj sens...

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=44383&start=15

BMW Repozytorium - poszukiwani ludzie do prowadzenia sajtu z hostingiem. => PW

--

Staram sie pomoc...

...reklamacje tylko za okazaniem paragonu z pieczatka :)

Opublikowano
C.uj z nerkami, dobrze że ci samochodu nie ukradli :norty:

Były:

E30 324d '87

E36 325td '91

E36 318tds '96

Passat B5 1,9 TDI '97

E46 320d '00

Audi A4 1,9 TDI Multitronic '03

Mazda 6 1,8 '05

E46 320d '03

Opublikowano
C.uj z nerkami, dobrze że ci samochodu nie ukradli :norty:

dokladnie racja, dobrze ze cd mam wyjmowane bo pewnie tez szybki by polecialy...ehhh taki ciec za grosze to sprzeda a tylko dewastuje komus samochod...Razem z nerkami - listwy ozdobne boczne tez wyrwal - ciekawe na co mu te listwy-przeciez wyrywajac sam pourywal zaczepy w tych listwach.

Orientuje sie ktos gdzie takie listwy mozna kupic i za ile?Szczescie w nieszczesciu bo jutro do niemiec mialem jechac a tu patrze a dziury po nerkach i listwy pourywane,ale w takim miescie lodzi - podzwonilem(sobota) i nikt nie mial nerek...udalo mi sie juz fartem zlapac jednego goscia na kom co juz do domu wracal ( ok godz 15) i powiedzial ze ma nowe nerki...uratowal mnie przed wielkim dolkiem psychicznym-teraz tylko pozostaly te listwy.

Dziwi mnie ze lusterka ten debil zostawil,no ale dobrze ze o nich zapomnial:)

Moge nadmienic cze 2 tyg temu mi lusterka pourywali chamsko...a w okolicy w tej samej nocy bylo z 6 samochodow z wybitymi szybami i kazda Bunia z wyrwanymi lusterkami ( lacznie naliczylem oprocz mojego auta - jeszcze z 30 poszkodowanych...najlepszym sposobem to chyba wziac krzeselko i sobie siedziec przy samochodzie zeby zaden trep sie nie zainteresowal)Pozdrawiam

Opublikowano

Mi ktos dziabnal nerki w... Berlinie. Mam biuro w "polskiej" okolicy wiec moze to cos tlumaczy :wink:

Jezdzilem tydzien bez kratki bo bylem zalatany na maksa i nie mialem czasu zalatwic.

Nie polecam.

Jakis kamyk wlecial przez dziure i o dziwo wylamal kawal plastiku NAD wiatrakiem odbijajac sie zapewne od jednego z jego ramion. Dobrze, ze tylko na tym sie skonczylo.

-- Just --

E36 328 '97 sedan, manual

lekko dlubniete, 211 KM 273 Nm

Fotki i opis:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=51993

E30 S50B32 swap

ok 320 KM i 340 Nm... wkrotce zmierze.

Opublikowano
5 rano wychodzę do pracy zerkam z daleka coś autko nisko stoi myślę pewnie gumę złapałem podchodzę bliżej i co? brak czterech kół. Następnego dnia spotyka mnie sąsiadka i mówi wczoraj rano ok. 4:30 miał sąsid pecha tak wcześnie koło zmieniać ale ktoś życzliwy pomagał to pewnie sprawnie poszło :jawdrop:
Opublikowano

mnie raz dziabneli chromowane wentyle przy alusach :duh:

przeciez to 5zl za sztuke. :duh: niech ktos zlapie tutaj sens...

Dzisiaj w biały dzień z Golfa Mk 4 cabrio pod McDonaldem ktoś mi zarypał Nestea :mad2: :mad2: :mad2:

Odpitą do połowy :duh: :duh: