Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siemka mam problemik dzis otworzylem rano zamek centralny normalnie otworzyl wszystkie dzwi podjechalem pod szkole i juz niezatrybil :cry: teraz wracajac ze szkoly deszcz zaczol padac wlanczam wycieraczki i nic niechulaja co jest ????
Opublikowano

Maiłem ten sam problem. Jesto to wina wiązki elektrycznej które idzie od pod deską rozdzielczą do skrzynki z bezpiecznikami. Koszt naprawy nie jest duzy ok 300zł. I pewnie zacina ci sie sterownik od alarmu.

Najgorzej jest ze jezeli zamkniesz samochód to czasem sie nie otwiera, a czy radio tez przestaje działac??szyby ?? szyber dach ??

..::BMW::..

Obecnie BMW E34 520i 24v,VW T4

Następna moze E34 540

Opublikowano
szyby niechulaja tez a radio to nie wiem bo nie mam mozna to samemu zrobic ? dopiero co wydalem kase na auto i jestem splukany ;/
Opublikowano
:) To sa 3 miejsca z bezpiecznikami ? Ja wiem, ze sa pod maska po prawej patrzac z przodu, i pod tylnia kanapa. A to co ty mowisz gdzie jest dokladnie ? Ja mam aku po lewej patrzac z przodu maski i tam wyzej jest jakas plastykowa obudowa co mi wyglada na filtr :)
Opublikowano

to nie jest zaden filtr tylko obudowa tego wlasnie bezpiecznika otwiera sie ja i tam jest jakby blaszka to jest ten bezpiecznik (znajduje sie zaraz na lewo od akumulatora patrzac od przodu)

pozdro

Opublikowano

- tak to się nie dogadacie , marcinbmw5 pisze o głównym bezpieczniku w małej czarnej obudowie na lewym kielichu amortyzatora ( już nie mieszam Wam ze stronami bo patrzycie cały czas od przodu ) a Ty mexykan - patrzysz na czartną skrzynkę co wygląda jak filtr - ale to jest obudowa komputera wtrysku , sterownika ABS i przekaźników , pompy paliwa , ABS i s. lambda -

- przekaźnik centralnego i wycieraczek jest pod kanapą .

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
No wlasnie otworzylem obudowe tam kolo kieticha i jest tam komputer jakis i trzy przekazniki (zadnej blaszki) a pomiedzy aku a kielichem nie ma zadjej puszki jedyne co tam jest to zlaczenie jakis kabli. A co do kanapy to ja mam tam chyba ze 4 bezpieczniki i ze 2 chyba przekazniki. Najlepiej to porobie fotki i tyle :mrgreen:
Opublikowano
A mi to wyglada na walniety modul komfortu, ktory znajduje sie pod tylna kanapa. Trzeba by go wyciagnac, rozebrac i dokladnie poogladac. Byc moze tylko styki nie stykaja, albo dostala sie do niego wilgoc.