Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
... od przodu podważ maskownice zamka pasów , w szczelinę wkładasz śrubokręt albo " coś" naciskasz dżwignię / zatrzask - osłona zamka się odrygluje / wyjmij je " do przodu i do góry " potem już tylko podnosisz siedzisko od strony oparcia do przodu :wink:
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
...udalo mi się odchylić w końcu tylną kanape w e34 ...teraz to wygląda na proste poprostu podnosi się jedną część siedziska i naciska się metalowy uchwyt do momentu kiedy kliknie o potem powoli odchylamy do góry i w pewnym momencie wyskakuje czerwony języczek z oparcia i po wszystkim ...ale powiem wam że walczyłem z tym dwa dni i teraz wie że nie są potrzebne żadne śrubokręty i gdy wie się jak to zrobić to jest to proste ...pozdrawiam wszystkich miłośników e34
Opublikowano
...udalo mi się odchylić w końcu tylną kanape w e34 ...teraz to wygląda na proste poprostu podnosi się jedną część siedziska i naciska się metalowy uchwyt do momentu kiedy kliknie o potem powoli odchylamy do góry i w pewnym momencie wyskakuje czerwony języczek z oparcia i po wszystkim ...ale powiem wam że walczyłem z tym dwa dni i teraz wie że nie są potrzebne żadne śrubokręty i gdy wie się jak to zrobić to jest to proste ...pozdrawiam wszystkich miłośników e34

Niestety te metalowe uchwyty bardzo często się łamią wtedy pozostaje śrubokrę

Opublikowano
powiem wam że też ułamałem z jednej strony i był problem ale udało się to chwycić szczypcami i w końcu otworzyłem
Opublikowano

Niestety te metalowe uchwyty bardzo często się łamią wtedy pozostaje śrubokrę

mi pekly juz 2 :) sa zrobione z jakiegos latwo pekajacego stopu. Na szczescie moj kolega dorobil mi je ze stali i mam spokoj

Była E34 M50 2.5 24v :) czerwona

Była Lancia Lybra 2.4 jtd SW lx 2000

Jest Citroen c5 2.2 hdi 2001 exclusive

Jest E34 524 td 1991

1997 YZF 750R (4hd)- sold- nastepny sezon juz hayabusa

http://img244.echo.cx/img244/9103/podavatar6bx.jpg