Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Serwus wiara

ktoś ma szklaną kulę i czarnego kota , ojca metorologa ? jakie wieści i widokijeszcze na śnieg lub zimę ?

Wymieniamy już opony czy czekamy ?

Pozdro

:wink: Mario

Opublikowano
prawie bym wymienił ale dobrze ze sie wstrzymałem ... do końca marca jeszcze poczekam
marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
Śniegu pewnie będzie tyle co na lekarstwo a wody i błota trochę więcej, ja tam wolę mieć na taką pogodę opony które tą wodę dobrze odprowadzą. Mrozów i tak nie będzie a przy temperaturze bliskiej zera to nie widzę większej różnicy w jeździe na letnich czy zimowych, chyba że ktoś wierzy w ten bełkot że zmieniamy natychmiast na zimowe poniżej 5 czy 7 stopni...
Opublikowano
Nie wiem jak u was, ale u mnie w nocy spadł śnieg ;)

www.swiatnadrukow.prv.pl

http://www.tele3.pl/lemmy/logos.jpg

Opublikowano
ja już mam letniaki od około miesiąca i bardzo sobie chwale - śniegu już nie będzie

BMW E60 530d

Gdyby Bóg był za przednim napędem - wszyscy chodzilibyśmy na rękach ....

Opublikowano

we wroclawiu dzis padalo

ale nie przesadzajmy, na taki snieg nie trzeba zimowek :)

zaraz stopnialo co spadlo

u nas we wroclawiu byly ze 3 dni w ktorych byl snieg, ja nie zmianialem w ogole opon na zimowe

nie oplacalo sie dla tych 3 dni :)

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano
nie oplacalo sie dla tych 3 dni

Hmm no jeżeli liczy się dni śniegu we Wrocku. Ja byłem w górach i bez zimówek to ani rusz i zmienie dopiero w następnym tygodniu.

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
ja już mam letniaki od około miesiąca i bardzo sobie chwale - śniegu już nie będzie

No to sie przeliczyłeś :mrgreen:

No chyba ze u Ciebie nie mam bo u mnie wczoraj w nocy padało i dziś w nocy padało, a teraz chlapa :mad2: