Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jakos tanio je wyhaczyles......ale nie wiem czy beda paowac zawsze mozesz je opylic
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano
Będą pasować do E36.

Kowal widze że ty stały bywalec na forum jesteś i masz trochę pojęcia.Może napiszesz mi ogólnie jakie jest min. i max ET do e-36

Opublikowano

przypuszczam ze raczej za 100zl sprzedający ci ich nie odda chyba ze skierujesz sprawe do sądu

. pewnie podczas zakladania aukcji wpisal o 1 zero za malo. w taki sam sposób kupilem kiedys volvo v40 za 11,7 zl :) i cale wnetrze do passata b6 za 5 zl :)

allegro od tego typu sytuacji umywa rece. napisza ci ze mozesz dochodzic roszczen na drodze sadowej. w przypadku tego volvo v40 to nawet zwrócili sprzedajacemu prowizje od sprzedazy , wyjasnil ze to byla pomylka.

Opublikowano

RafiRud: Ostatnio właśnie mało na forum zaglądam bo jakieś takie dziwne się zrobiło od kiedy podzielili je na modele a poza tym nie mam czasu.

Co do ET (IS) to nie podam ci maksymalnych wartości bo to wiedzą ludzie którzy zajmują się podginaniem rantów i eksperymentami z german styl natomiast jeśli kupisz te felgi to na zime będą w sam raz bo stndardowe zimówki mają miedzy innymi 6 cali szerokości (są jeszcze 6,5J)i mają one ET42 a te co kupiłeś sa o nieco ponad centymetr szersze czyli po około 6mm na stronę czyli w sam raz. Natomiast skrajne ET dla felg szerokości 7 cali z oponami 205 to 47 i wtedy już przy maksymalnym skręcie może obcierac opona o podłużnicę natomiast w drugą stronę na standarowych rantach i zawieszeniu to myślę że przy 7J to gdzieś ET35 bez ryzyka obcierania ale głowy nie dam.

Opublikowano

... co prawda pytanie było do Kowala ale tu masz scan z inst. - masz podane ET i rozmiary dla E 36 : ( kliknij na scan żeby powiękrzyć :wink: )

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.bmw-klub-lodz.com.pl/grafika/model/e36/22/foto/instr_e36_pl_180.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.bmw-klub-lodz.com.pl/grafika/model/e36/22/foto/instr_e36_pl_182.jpg

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

Kowal dzięki troche mi rozjaśniłeś.Chodzi mi o oryginalne błotniki bez rozginania.

A tak apropo to kupiłem te koła za 900zł z przesyłką tylko cena taka jest bo..... nie moge tak poprostu zdradzić,ale pewnie się już domyślacie :D .Wzór felgi nie bardzo mi sie podoba,ale na zimę...Kupiłem ze względu na stan opon.