Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie... mam do Was drobne pytanie i zarazem prosbe o pomoc. Czy do compacta ze zbiornikem spryskiwaczy o pojemnosci 2,5 litra, bedzie pasowal zbiornik 5 badz 6 litrowy (nie pamietam :/) z coupe?? z gory dziekuje za odpowiedz i pomoc... pozdrawiam
Opublikowano
a z tego co ja wiem to 5 l byl stosowany w modelach ze spryskiwaczami reflektorow. i teraz tylko pytanie czy zmiesci sie w miejsce tego 2,5 litrowego
Opublikowano
bartasss86 dzieki slicznie za odpowiedz... pozdrawiam. a co do Twojego problemu to moze gdzies sie przewody pozapychaly albo dysze ...
Opublikowano
mialem ten sam problem ze pompka spryskiwaczy wydawala dzwiek ale nie pryskala na szyby.rozebralem ja i okazalo sie ze spadl z oski plastikowy wirnik.nalozylem go spowrotem i skleilem i pompka dziala bez zarzutu.
Opublikowano
Ja mam compacta ze zbiornikiem 5l a spryskiwaczy lamp nie mam.

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane

Opublikowano

Też sobie chyba taki założę - ja mam z kolei inny problem ze zbiorniczkiem - ale to drobiazg - wychlapuje mi się płyn - widać zatyczka nie do końca trzyma, albo za mocno skręcam :lol:

Co do zbiorniczka - do 5L są takie same mocowania jak do 2.5L, czy trzeba coś przerabiać?

Opublikowano

no wlasnie w tym caly szkopuł. czy mocowania beda pasowac ??

P.S. widac w przyapdku gdy niue bylo spryskiwaczy reflektorow, tez czasem ladowali 5 litrowy zbiornik. Moze byl na dodatkowe zamowienie,albo dopiero w wresji po lifcie