Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. czy ktos nie wei dlaczego nie mozna skasowac kontrolki Air bag nawet przez kompa. byłem juz o 4 mechaników i mówią ze nie da rady. pomocy bo to mi miga i mnie to denerwuje!
Opublikowano
Co to znaczy skasowac? Masz wystrzelona poduszke i chcesz wylaczyc kontrolke zeby nie migala?
Opublikowano
Na moje oko nie da sie kontrolki ot tak poprostu skasować, jeśli z poduchami jest wszystko ok to powinna sie nie swiecic. A wogole jest taka opcja po podlaczeniu do kompa zeby kontolke wylaczyc?
Opublikowano
chodzi o to ze było ok tylko raz odłączyłem zegary i od tamtej pory zaświeciła sie i nie chce zganąć a jak podłacząl kompa to sie moga sie połączyć i móiwa ze nie da rady skasowac.
Opublikowano
nie raczej nie. tylko chodzi o to ze oni nawet sie nie moga z tą poduszka połaczy a np. z silnikiem nie ma problemu? cos mi tam tłumaczyli ze gniado by musieli ze niby jakies fabryczne blokady czy cos tam jest i jakos inaczej ale im podziekowałem
Opublikowano
Może zamiast kombinować z jakimiś "mechanikami" pojedź do ASO i niech tam go podłączą. Może i troche zabulisz, ale jak masz poduche to jepiej wiedzieć co i jak z nią, bo jak Ci w twarz wywali to bedą jaja
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano

Do Kielc masz 50km a tam napewno jest, tylko nie wiem dokładnie gdzie bo w życiu tam nie byłem

ASO- Autoryzowana Stacja Obsługi, są przy salonie BMW- tak w ramach ścisłości

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
Pozwolę się podpiąć pod temat - przez jakiś czas w samochodzie miałem zamontowany "kubeł" gdy spowrotem wkładałem seryjny powpinałem wtyczki tak jak powinny być i od tamtej pory świeci mi się kontrolka na desce - i teraz pyt. czy tak ma być w sensie trzeba skasować "błąd" w kąpie czy źle powpinałem kostki?? Pozdro
Opublikowano
Pozwolę się podpiąć pod temat - przez jakiś czas w samochodzie miałem zamontowany "kubeł" gdy spowrotem wkładałem seryjny powpinałem wtyczki tak jak powinny być i od tamtej pory świeci mi się kontrolka na desce - i teraz pyt. czy tak ma być w sensie trzeba skasować "błąd" w kąpie czy źle powpinałem kostki?? Pozdro

Trzeba skasować błąd na kompie i będzie ok. Jak wyskoczy błąd poduszki to tylko komp go kasuje. Sama kontrolka nie zgaśnie